Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

:)Sprawdź ile masz zaliczonych linii.Dopiero 70 daje nagrodę.Nie muszą być pętle. Ile masz linii sprawdzisz w lewym górnym rogu.Postep -liczba utworzonych linii[​IMG] [​IMG]

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Niedługo finisz :music:[​IMG] Z Picolaków dostałam opryskiwacz,chomiczą i kijkiem po siwym łbie xD:cry:xD:cry:Trzymam kciuki za tych,którzy jeszcze się mozolą..I dzięki za obrazkowe podpowiedzi.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Bez nich bym była ciemna,jak tabaka w rogu :p

3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

brawo brawo brawo,Gosiu no pięknie Ci idzie ;) :) :)

plansze muszą być dla tych odrobinkę mniej spostrzegawczych ;)

4. bogusiania

bogusiania Baron forum

Ufff, udało się dotrzeć do końca wszystkich zadań, ale to tylko dzięki pomocy wspaniałych sąsiadów, znajomych i i graczy na forum. Wielkie dzięki. Miłego wypoczynku weekendowego dla wszystkich i powodzenia dla jeszcze grających :)

5. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Event ukończony, niestety skrzynki Piccolo mnie bardzo rozczarowały, miałam 4 (3 z eventu i jedną z sezonu), wynik to- nieumarły skarb i 3 parasolki -.-, jak dla mnie wszystko do paska :sleepy:

6. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

Coraz gorzej bo na jedną gierkę wydają....

7. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Koniec :) Na PST będę zaglądał jak nie zapomnę i zbiorę trochę badyla chociaż PD z niego marne.

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Za jakieś 2-3 minuty będzie kolejna gierka "punktowa" za mną:D Na ostatniej planszy z tej kategorii podmieniam różowe okoniowce:)

Ostatnie edytowanie: Sobota o 13:32
  9. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

A tak mi się nie chciało robić :p

Ależ bym sobie pluła w brodę :p

Oprócz florenowca wpadł cylinder i bukiet kwiatów :)
    Powodzenia walczącym i gratulacje tym co już po evencie :)

10. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Gratuluję, super Piccolaki, wszystkie nagrody z nich są bardzo atrakcyjne :)
    Nie to co moje, chciałabym chociaż jedną taką fajną nagrodę, a nie same badziewia (nieumarły i 3 parasolki), może kiedy indziej wpadnie coś lepszego.

11. ShaGGy778

ShaGGy778 Weteran forum

Świetny zestaw, same korzyści, gratuluję! :)

U mnie dopiero 66/80, kiedyś się dotoczę do końca... xD chyba... xD

12. draculik34

Sama byłam zdziwiona hojnością BP, bo ostatnimi czasy same badziewie dostawałam :p
    Dziękuję :) i trzymam kciuki za równie dobre nagrody :)

13. ShaGGy778

ShaGGy778 Weteran forum

Oby się sprawdziło. :p

I przy okazji miło Cię widzieć, zawsze lubiłem Twoje posty kiedy okazywało się, że roztrzaskałaś dany event w kilka godzin. :) :p

14. matthero

matthero Hrabia forum

Już dawno bym skończył event, gdybym zbierał regularnie, ale niestety mam z tym problem... :sleepy:

15. draculik34

Mi też jest miło Was poczytać :)
    Teraz nie mam już tak dużo czasu, żeby siedzieć na farmie czy forum :D Ale żyję i mam się dobrze ... chyba xD
    Pozdrawiam serdecznie :)

16. JJoanna

JJoanna Książę forum

Czy może ktoś mi wytłumaczyć o co chodzi w tym Evencie z mnożnikami ? Bo prawie wszystko mam tutaj zrobione oprócz tych mnożników właśnie . Bo czytam i czytam o co chodzi z tymi mnożnikami i nie mogę zakapować . Bo jest takie coś np. : zdobądź mnożnik do 12 pól wewnątrz kształtu - i o co tu biega ? A bym chciała to zrobić bo jest do zdobycia : Ulepszenie Laboratorium Lulka .

krasnoludek10, hiacynta oraz AngelGina lubią to.
  17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to poszukaj mojego postu z planszami -wszystkie mnożniki i wyjaśniam jak to zrobić 8)

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  18. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Post 501 tam masz podane na tacy.Poczytaj forum na każdej stronie znajdziesz wskazówki dotyczące eventu.

krasnoludek10, hiacynta oraz -mala159- lubią to.
  19. elcia1951

elcia1951 Naśladowca mistrzów

ja skończyłam event czy siać dalej ? dostaje się jeszcze jakieś nagrody po skończeniu ?

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

To jest proste. Trzeba zrobić pętlę wokół tylu stworków, żeby w środku pokazała się konkretna liczba. Jeśli to ma być mnożnik 12, to powinno się pokazać x12, jeśli mnożnik 30, to x 30.
    Dalej można grać tylko dla przyjemności.;)