Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Mam nadzieję że jutro skończę ;) bo dzisiaj tylko 2 zbiory a potrzebne jeszcze 4 zbiorniki do 80;) do jutra

2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Koniec [​IMG]

a jutro rano to co z piccolo wyskoczy to mnie zaskoczy ;)

3. Alicjanastka

Alicjanastka Chodząca legenda forum

U mnie koniec. Z piccolo chomicza muchołapka i bajkowe źródło :sleepy:. Powodzenia pozostałym...:D

4. grania.

grania. Książę forum

Mnie właśnie zaskoczyło z dwóch piccolo wyskoczył kumpel okładany kijkiem pogo. Dawno takiego duetu nie miałam. xDxDxD

Do końca jeszcze 15 gierek, czyli gdzieś 7 zbiorów. Ostatnie dni zalatana jestem, ale te dwa zbiory dziennie to spokojnie pyknę. W weekend wyjazd, ale ogarnęłam już apkę na telefon - zebrać i posadzić kombajnem się da. Może ten trzeci piccolak okaże się bombą
    Sieję cokolwiek, bo już nie trzeba robić pętli, a kilka w linii jednakowych stworków zawsze się znajdzie.
    za to na otarcie łez pootwierałam wszystkie skrzynki - a było ich sporo i z jakichś cudeńków wyskoczyło mi coś takiego
    [​IMG] :inlove::inlove::inlove:

Ja na IOS na przeglądarce też nie mogę wejść, ale jest apka i działa całkiem całkiem

Ostatnie edytowanie: Piątek o 03:31
  5. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Szukałam. Nie mogę znaleźć.

6. .Basia410.

.Basia410. Ambasador forum

witam w piękny słoneczny chociaż zimny poranek:)
    event zakończyłam wczoraj :)odpowiadała mi jego mechanika
    i fakt że w tym samym czasie mogłam popracować nad misjami
    które zalegają w dużych ilościach.
    życzę wszystkim ukończenia eventu:)

.

7. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

i zaskoczyło pozytywnie
    parasolka - wieczne poszukiwanie - cylinder iluzjonisty [​IMG]

grania. kumplowi się stęskniło ;) a kijek hm dobry masaż wskazany :p;)xDxD

Gratki wielkich drzew [​IMG]

8. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Tak, to jest na plus, że można działać sobie na farmie według własnych potrzeb, ale nie odpowiada mi to, że na tym specjalnym polu nie można korzystać ze swoich zasobów, ilość wypadajek mocno ograniczona (bynajmniej u mnie), dzisiaj np. z jednego zbioru wypadło mi 15 gogli, czyli na jedną grę, brakuje mi jeszcze trochę do ukończenia, ja dam radę zrobić, ale tylko dlatego, że zbierałam w miarę regularnie, a nawet w nocy, a tu nie o to chodzi, eventy powinny być przyjemne, nie zagmatwane i do spokojnego ukończenia.

Biorąc pod uwagę taką sytuację, że nie zawsze możemy wejść na farmę, czy to praca, czy inne obowiązki, to możemy nie dać rady ukończyć eventu przez brak wypadajek. Taka blokada 8)

9. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Wejdź w telefonie na ikonkę Sklep Play, następnie wyszukaj (użyj lupy) sobie Farmerama Mobile, powinna wyświetlić się takaż ikona jak na zdjęciu poniżej, kliknąć , pobrać...
    [​IMG] ... i zianstalować, powinno działać bez problemu;) od dłuższego czasu korzystam, więc polecam:)

A w temacie 3 pętle jeszcze do zrobienia i będzie po evencie:)

10. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Event ukończyłam dzisiaj rano i nie powiem, że się nie umęczyłam, ale było warto fajna zabawa. piccolo bez zaskoczenia parasolka a na druga skrzynkę czekam bo dopiero wystawiłam.

11. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Witam,stwórz linię 60,może ktoś pokaże przykład,bo już nie wyrabiam z tym liczeniem??

krasnoludek10, hiacynta oraz Aisha1969 lubią to.
  12. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

za całkowite ukończenie eventu właśnie dostałam w ratach 160 fl z ostatniego pikolaka wykluł się cylinder :inlove:

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rozegraj 60 gier tworząc obojętnie jakie linie lub pętle.

14. gosia198729

gosia198729 Młodszy ekspert

ja chciałam się pochwalić, że w jednej ze skrzyń z farmerskimi bonusami dostałam bonus do stodoły 300% na 24 H:D:D:D nawet nie wiedziałam, że taki bonus istnieje:)

15. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Dziękuję za informacje.

16. marynia53

marynia53 Cesarz forum

jak zrobić ścieżkę z pnączem bo nie kumam, Pomocy:cry::cry::cry::p

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Marynia a czemu nie czytasz moich postów,pnące zdobędziesz jak będziesz robić pętelki lub linie,to będzie Ci zaliczać ilość gier rozegranych ;)

18. marynia53

marynia53 Cesarz forum

a czy mogę sprawdzić ile mam zrobionych?

krasnoludek10, hiacynta oraz Aisha1969 lubią to.
  19. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

tak tak,po lewej stronie na górze jest niebieskie pudełko -prezent-wchodzisz i na górze masz POSTĘP ..../80 ,kropki pokazują ile gierek już zrobiłaś

20. marynia53

marynia53 Cesarz forum

stan 64/80 czyli jeszcze 6 gier? a lista nagród 45