Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wiem ale zielska mało,muszę trochę podosiewać,bo nie mam z czego"zamienników" robić ;)

2. puniak3

puniak3 Moguł forum

a ja do tej pory nie zrozumiem o co chodzi z tym mnożnikiem razy 30 do ulepszenia lulka

o co chodzi z tymi liniami bo mnie szlak trafi bo utworzyłam linię z 70 stworków zmarnowałam kupę towaru i do niczego mi to nie zaliczyło niech mi to ktoś wytłumaczy łopatologicznie o co chodzi z tymi liniami błagam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 marca 2025
    hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  3. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

przyjrzyj się jak ja to zrobiłam:

tak robisz kółko ze stworkiem aby w środku pokazało x30,jak masz za mało i pokaże np.x25 w środku to cofasz całe kółko i dodajesz stworki,jak będzie za dużo i np.pokaże x35 to cofasz kółko i zmniejszasz pętelkę,musi Ci w środku pokazać x30.
    u mnie na planszy są kraby z kaczką-jokerem.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Do tych zadań:

Zaliczane są wszystkie linie i pętle jakie utworzysz.

Do tych:

Liczą się punkty z utworzonych pętli, trzeba łączyć stworki w jak największe pętle żeby zdobyć wymaganą ilość puktów.

Tutaj:

Trzeba wykonać konkretne zadanie.

Dodatkowe informacje:
    · w przypadku części zadań (zdobycie określonej liczby punktów, usunięcie z planszy określonych obiektów) można jednorazowo zaliczyć więcej niż jedno zadanie, np. wykonanie linii dającej 15.000 pkt. spowoduje wykonanie zarówno zadania nr 1, jak i nr 7,
    · w zadaniach, w których wymagane jest uzyskanie określonej wartości mnożnika lub stworzenie linii/pętli z określoną liczbą elementów, należy utworzyć połączenia dające dokładnie podane wartości,
    · mnożnik to 1 plus liczba elementów wewnątrz zamkniętego kształtu, czyli przykładowo aby uzyskać mnożnik 30 trzeba utworzyć pętlę wewnątrz której znajdzie się 29 stworków,
    · w zadaniach, gdzie należy umieścić na planszy określoną liczbę stworków chodzi o ich przenoszenie z bocznego panelu na planszę,
    · w zadaniach, gdzie wymagane jest usunięcie z planszy określonej liczby stworków, zaliczane są tylko te, które zostały połączone; nie są wliczane stworki wewnątrz pętli; zadania te można zaliczać jednym większym połączeniem lub kilkoma mniejszymi.

Z czym aktualnie masz problem?

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2025
  5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

to jeszcze jedna podpowiedz jak zrobić linię 25 stworków i zdobyć item:

zamknęłam w kółko 25 stworków,liczcie dokładnie ,musi być 25 szt stworeczków ;),nie patrzeć na mnożnik tylko na ilość podświetlonych stworków.

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2025
  6. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

skończyłam 81/80,:inlove::)

7. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Kochani sąsiedzi, znajomi i współ-garający dziękuję serdecznie za pomoc.
    Za 10-linii/pętli event przejdzie u mnie do historii a bez was mogłoby się nie udać.
    Dziękuję również Tym którzy niestrudzenie udzielali rad jak co wykonać. Wszyscy jesteście super.
    Właśnie dzięki takim ludziom jeszcze jestem w tej grze. Jakoś sobie nie wyobrażam
    żeby mnie wśród Was nie było. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i pięknego popołudnia życzę.

8. memlak

memlak Mieszkaniec forum

Wieczorem kończę event i tak jak przy ostatnim evencie na PST dziękowałem za pomoc graczom Montwa i hlnrys :) Teraz wszystkim którzy tu pomagali a szczególnie freska_kreska oraz -mala159- wielkie dzięki :D

-mala159- początkowo namieszała mi w głowie;) że tego eventu nie tknie i takie tam. ale ;) jesteś super, naprawdę:D

9. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

Witam
    brakowalo mi 1 petli do pnacza,
    obstawilam 4 boki kaczuszkami i mantami,
    dostalam za jednym zamachem:
    pnacze, skrzynka bonusow i pikolaka, to mi sie podoba,
    coraz blizej do konca, teraz spokojnie,

10. karol540

karol540 Aktywny autor

oj słabo te gogle do nurkowania sypią
    ale spokojnie się zrobi coś tam sąsiedzi wyślą
    do końca jest jeszcze sporo czasu
    miłego dzionka dla wszystkich życzę

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mój event jak na razie leży i kwiczy i chyba trzeba będzie łapać kilka srok za ogon, bo po kolei punkty, misje i gry to się raczej nie uda do środyxD:cry:xD Mój postęp to 8/808) Stan misjowy na ten moment 15/28 a punktowy 45/54.

12. abask

abask Komandor forum

Koniec! Teraz zasłużony odpoczynek :)

13. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

To co Ty robisz że masz dopiero 8/80 i 45/54 w punktach ?!o_O
    te 45 to około 300 tysięcy a z tego co pisałeś
    tu :
    to 8 x maks daje ponad 400 tysięcy i... i powinieneś już dawno mieć te punkty z głowy - a tak na marginesie to ja Ci tylko tą jedną konkretną planszę doradziłam więc... żeby mi potem nie było że ,,za moją radą,, z ewentem się nie wyrobiłeś -.-
    Skoro do tej pory masz tylko 8 gier rozegranych to ile gogli (ewentualnie już ukręconych zbiorników) masz na tą chwilę ?

- mnie jeszcze na 14 gierek brakuje - dziś na minimum dwie powinno jeszcze wypaść a reszta jutro i ... w sobotę koniec zabawy .

14. agatarolnik64

agatarolnik64 Koneser forum

Do końca eventu zostało jeszcze kilka dni więc spokojnie dasz radę :p a co się tyczy wypadajek to rzeczywiście masakra , do tej pory leciały tak że po każdym zbiorze mogłam zrobić dwie a czasem nawet trzy pętelki teraz kiedy do końca zostało 78/80 to wypadło tylko na jedną rundkę :cry:, wszystkie roślinki mają ten sam czas wzrostu więc nie mam pojęcia jak to działa ;).Powodzenia wszystkim życzę:)

15. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Zauważyłam. Niestety nie mam pod ręką androida. U mnie wszyscy na IOS działają.

16. dana7317

dana7317 Wyjątkowy talent

Ło matko ten czerwony autobus to mi się po nocach śni i klaksonem wzywa PIP BIP... PIP BIP...jeszcze trzy pętle do pnącza reszta to jak

chęci starczy bo czasu aż za nadto ... ino dłuży mnie się ten ewent niemożebnie...

teraz jak pies Pawłowa co 4 godziny czuję przymus odpalenia kompobajnu żeby już tylko googli nałapać ... a leeeecą jak krew z nosa rozrzut od sasa do lasa raz 17 raz 25 o co tu chodzi kurek przytkany trzeba hydraulika na farmę zaprosić xD
    Przy okazji ja też ,,uściski i inne wyrazy'' dla Wszystkich FarmZygmuntów ;) co

stojo i pomagajo inszym zrozumieć te różne esy floresy
    -tu nałap tu policz tu zamknij -ogarnąć :inlove: Bez Was to nic... :)

17. Makowiska

Makowiska Nadzorca forum

Skończyłam. Nie było tak źle jak mi się wydawało po przeczytaniu poradnika.

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Sam nie wiemxD:cry:xD Pewnie niestety ze 2 razy skusiłem:cry:
    Zbiorniki kręcę na bieżąco rozgrywając gry a gogli mam 577 czyli na 44 gry. Ale jeszcze tydzień, więc liczę, że gogle się uzbierają:p;)

19. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Mój postęp wygląda tak;
    Co raz bliżej końca, event długi. Wysianych roślin na chwilę obecną mam sporo, a do końca jest jeszcze dużo czasu, więc jeszcze ich przybędzie. Szkoda, że po wymianie płacą takie psie SG.
    Fajna zabawa, życzę wszystkim powodzenia po prostu za tych co się jeszcze męczą trzymam kciuki:)

20. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

czekam na ostatni zbiór i pikolak będzie mój z nudów takie coś sobie ułożyłam xD 77/80