Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MiszkaM

MiszkaM Mistrz forum

Do końca 338 gogli, nie wiem czy dam radę, jeden zbiór z małych pól daje wylotek na dwa zbiorniki.
    Misje zrobione, poza ułożeniem 45 kształtów. Szkoda że kolejne zdobyte punkty nic nie dają.
    Zrobienie eventu nie powinno być uzależnione od wylotek, jak nie masz na nie żadnego wpływu. Dlaczego nie ma ich z magicznych drzew?

2. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Do końca pozostało mi wykonanie 9 kształtów i będzie koniec. Event fajny, tylko ilość tych gogli to jakaś masakra, u mnie zdarzało się, że z jednego zbioru nie starczało na dwa kręcenia. Trzymam kciuki za wszystkich, życzę pomyślnego ukończenia eventu.

3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Mnie jeszcze 351 brakuje i się nie troskam , bo na pewno dam radę i tak jak pisałam wczoraj, najpóźniej w niedzielę będzie koniec - no chyba że mi jakaś ,,siła wyższa,, przeszkodzi .
    Z jednego zbioru na dużych mam tak od 23 do 26 sztuk ( dziś było 25 ) plus te od sąsiadów i ponad setka dziennie jest więc te 351 to raptem 3 i pół dnia zbierania , a ewentu zostało jeszcze 7 dni nie licząc dzisiejszego

4. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Stan obecny 63/80 ulepszenie Lulka zdobyte ....do tej pory było fajnie coś się działo a od czasu ukończenia wszystkich zadań to bez sensuxD aby tylko zdobyć pnącze;)

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2025
  5. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Czekaj, czekaj... Jeśli brakuje Ci 338 gogli do całości, to znaczy, że dotychczas zebrałaś ich 663 szt. (ogółem jest 77 zbiorników, bo w sumie 3 dostawaliśmy - na start i z nagród). A skoro po niespełna 6 dniach eventu nazbierałaś ich 663, to jakim cudem nie uda Ci się uzbierać brakujących 338 przez pozostałe ponad 7 dni eventu?o_O

Brakujących gogli nie chce mi się liczyć, ale mój postęp wygląda tak:
    upload_2025-3-26_10-34-53.png
    Na luzie:)

6. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Marion no myslałam,że pnącze już masz a tu jednak odrobina brakuje :p :p

U mnie gogle leciały różnie raz starczało na 2 gry a raz na 1 :( ale ja zbierałam 5x na dobę :p.

Teraz odpoczywam ,event nie zrobiony do końca ale ...ale pnącze jest a miałam leżeć na hamaczku,no jak to się stało,że jednak ruszyłam gumowce hmmmm 8),winny wystąp :p

7. klonek68

klonek68 Ambasador forum

Zbierasz 5 razy dziennie:eek:...masz niezły ciąg do gry;)

8. -mala159-

hahahaha,no cóż,powiem prosto :nie moja wina,że ...że mój organizm wie kiedy zbiór i w nocy wstaję do łazienki,różnica jest w granicach półgodziny po czasie,a z +2 zbierałam o 12 i 17.
    Czy niezły ciąg ....ja zawsze chce zrobić w miarę szybko i mieć wolne i zapomnieć o evencie 8).Teraz będę się przyglądać jak Wam idzie ;)

9. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Jest dobrze :D
    wypadalność gogli jest mniej więcej podobna do ilości jaką dają każde inne eventówki
    długo nie rośnie do tego mniej jednak jest tych pól na PST
    w dodatku jeśli jest tak jak piszecie ( nie testowałam ) że duże /miks pola dają podobną ilość to już jest ekstra

na zwykłej łące tyle by nie wylatało

Jeszcze odrobinka tych gogli 200 szt i fajrant aż szkoda
    zmieniona mechanika łączenia przypadła mi bardzo bardzo do gustu [​IMG]
    Bardzo Dziękuję sąsiadom / znajomym za wylotki :inlove: przepraszam że nie wszystkim jestem wstanie się zrewanżować :sleepy:

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Żadnych hamaczków :p Ty musisz robić wszystkie eventy bo ktoś musi podpowiadać Graczom co i jak ;)

To idziemy prawie łeb w łeb, mnie brakuje jeszcze 23 a wydaje się, że tak cienko te gogle lecą i mnie czasami z jednego zbioru wystarcza na 1 rundkę ale też myślę, że już na luzie się uzbiera :)

11. -mala159-

Atenko imienniczko to taka maleńka pomoc z dołu ;) ale na pewno wszystkich eventów nie będę robić,chyba ,że BP się postara i jako nagrody będą petardy itemy i pnącza :p i robienie na jednym polu bo na Głównej i Dzikiej mam itemy więc nie będę wszystkiego burzyć.

A z piccolo dostałam poszukiwaczy ot i to nagroda a gdzie florenowiec ???ale i te 10fl się przyda 8)

12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Moje"mistrzowskie"wyniki :p Dalej nie wiem o co chodzi ale coś mi przybywa jednak xD:cry:xD:cry:
    Gdzieś widać ile tych linii mam już zaliczone? o_O

13. -mala159-

Gosiu widać widać,po lewej stronie na górze masz-POSTĘP 52/80 czyli rozegrane 52 gry,do ulepszenia Lulka brakuje 8gier ;)i po lewej za chwilę zdobędziesz item ;)

Gosiu a ile masz zrobionych misji? jak wchodzisz do gry aby ułożyć stworki to po prawej stronie na górze masz -Misje ..../28-kropki to ilość zrobionych.

EDIT:

mogę Ci w czymś pomóc,podpowiedzieć,popatrz co tam masz do zrobienia i pisz to podpowiemy jak zrobić ;)

14. klonek68

klonek68 Ambasador forum

No wiesz jesteś jedną z nielicznych kobiet :inlove: którym zależy aby zrobić szybko :inlove:;)i mieć wolnexDxDxD.Powodzenia

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Misji mam 23/28 A ten item z lewej mam już"odptaszkowany" :p Czytam,co tu podpowiadacie i kombinuję.Nie wiem jak usunąć stworki...-.-

16. -mala159-

Gosiu stworki się same usuną ,muszą być w środku pętelki ;),staraj się robić jak największe pętle -aby jak najwięcej stworków było w środku.Teraz nie rób lini tylko pętlę-zamykaj w kółko.
    Całkiem dobrze Ci idzie a początek był taki trudny,zrobisz resztę też ;)

EDIT:

Ryś -Halny no gdzie Ty się podziewasz ???Norbi też się schował,kurna chłopaki wyłazić!!!

17. kudlaty147

kudlaty147 Cesarz forum

Witaj EWCIU po zamknieciu postepu i lewej strony nalicza pd czy tylko sie gra
    pozdrawiam

18. -mala159-

z prawej strony -Lista nagród nalicza pkt cały czas,lewa -Postęp nie wiem bo ja nie zrobiłam eventu do końca.Ja skończyłam event na pnączu :) :) ,mam 70/80 ;),wystarczy,najważniejsze nagrody z tego eventa zgarnęłam 8)

19. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

[​IMG] Jeszcze 17 linii i będzie koniec .Szkoda,że tak słabo lecą wylotki.

20. twardy81

twardy81 Koneser forum

Misje + prawa strona zdobyte. Pozostało 27 linii do końca.