Opinie Morska wiedźma

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 19 marca 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

ja myslalam,ze linia to jest kreska,ktora laczy potworki a w rozumieniu gry to co jest linia, jakis ciag poloczonych potworkow ? a to by znaczylo, ze musze wyprodukowac jeszcze 44 wejsci0wki,bo mam 36/80 i laczyc po kilka potworkow tak aby zrobic 44 gierki.czy dobrze mysle?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dokładnie tak. Jak masz już po prawej stronie zrobioną całość i nie potrzebujesz punktów to teraz obojętnie jakie połączenia mogą być.

3. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Z tymi Goglami to po prostu jakiś dramat, przy takiej częstotliwości
    wypadania to ja do kwietnia nie ukończę tego eventu. Brakuje mi jeszcze dużo
    punktów do ukończenia /po prawej stronie/ no i multum tych linii/pętli.

Napisałam prośbę o gogle w odpowiednim wątku ale to jest "wołanie na puszczy".

Ostatnie edytowanie: 25 marca 2025
  4. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

prawa zrobiona, lewa 50/80 może do pnącza się doczołgam ;)xD

hiacynta, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  5. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Właśnie tak :)
    - no w tej zabawie ,,linia,, to zarówno linia jak i pętelka (bo pętelka to w końcu też linia tylko połączona początkiem z końcem)
    i pętelka to ,,kształt,, (do tych zadań ,,stwórz liczbę kaształtów,, do których linia się nie wlicza )
    Mnie zostało jeszcze na 35 gierek uzbierać wylotek (mam wykonane 45/80) no i zrobić 15 pętelek/kształtów/ by zaliczyć ostatnie dwa zadania z ,,Misji,, czyli w sumie z ,,przyjemności i obowiązku,, które miałam od czwartku w tej zabawie ( bo super się te gierki robiło ) został mi już tylko ,,obowiązek,,:p na szczęście też w miarę przyjemny, bo co to jest wpaść te 3/4 razy na pole i zebrać badylek , albo machnąć byle jaką pętelkę .

6. mwanago

mwanago Okazjonalny autor

dzieki Ateno,wszystko stalo sie teraz jasne,dziekuje rowniez pozostalym farmerom,ktorze wyrazili swoje zdanie na powyzszy temat i tym samym rozjasnili zawilosci gry.

7. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

Witam,
    zrobilam misje "zdobadz mnoznik do 30 pol wewnatrz ksztaltu "
    otoczylam krabami i w srodku zostako 29 roznych postaci
    i mi nie zaliczylo zadania,
    gdzie jest blad ?

hiacynta, krasnoludek10 oraz -mala159- lubią to.
  8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gierki idą jak po grudzie przez te badyle:sleepy: Ale mam już 41/54 zrobione po prawej stronie (tej z punktami) :inlove:

hiacynta, Aisha1969 oraz Makowiska lubią to.
  9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

zerkaj w moje ,może to pomoże rozwikłać i zaliczysz ;),pamiętaj jak robisz koło i dojdziesz do końca to nie puszczaj dopóki Ci nie pokaże jaki jest mnożnik w środku,jak pokaże x30 to zamykasz i puszczasz myszę ;)

10. winiulka

winiulka Ekspert forum

Uważam ,że 'władcy gry' przesadzili z ilością wylotek, nie mam problemu z badylem , ale gogle to tragedia.
    Podpinam się pod wypowiedź poprzedników,że przy takiej wypadalności ,event zakończyłabym w kwietniu i to pod koniec.
    Koszyków nie mam zamiaru kupować.
    Ale to tylko gra ,czasami wkurzająca, ale tylko gra.Ile zrobię to zrobię.

11. 3mimoza7

sprawdzalam 4 razy zeby sie nie pomylic i bylo 29 w srodku, ale zrobilam petle od razu

hiacynta, Aisha1969 oraz krasnoludek10 lubią to.
  12. -mala159-

ja nie liczyłam nigdy ile jest w środku tylko robiłam koło i patrzyłam jaki jest mnożnik w środku jak za dużo to zmniejszałam pętelkę jak za mało to patrzyłam gdzie mogę powiększyć aż pokazało w środku x30 i wtedy zatwierdzałam.

13. ShaGGy778

ShaGGy778 Weteran forum

Ku swojemu zaskoczeniu muszę przyznać, że ten event nie jest tak okropnie męczący jak karnawał. xD Całkiem przyjemnie układa się te stworki, chyba wreszcie po kilku edycjach zaczynam lubić tę mini-gierkę. xD Misje prawie wszystkie mam już odhaczone, punktowy pasek postępu ukończony i tylko licznik ilości zrobionych pętli idzie bardzo powoli - dopiero 38/80. Do tej pory starałem się załapać chociaż 1-2 razy dziennie na szczęśliwe godziny, ale teraz skoro nie ma już potrzeby zbierania punktów, to przejdę na jak najczęstsze zbiory, żeby wylotki szybciej nazbierać. ;)

14. kornik1

kornik1 Cesarz forum

tu ma być dokładnie x 30, nie może być mniej chociaż polecenie można tak zrozumieć :)

15. 3mimoza7

postaram sie liczyc na nastepny raz
    dzieki za porady

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mam zaliczone wszystkie misje i zdobyłam wszystkie nagrody za punkty i powiem szczerze, że nigdy nie liczyłam ile mam stworków wewnątrz pętli, a jak bym liczyła to na 100 % bym się pomyliła. W zadaniach w których trzeba było utworzyć pętlę z konkretnym mnożnikiem, otaczałam stworki pętlą i wtedy pokazywała się konkretna liczba np. x30 i już było wiadomo, że jest dobrze, a jak nie to trzeba było poszerzyć lub zwęzić pętle do osiągnięcia żądanej wartości.
    Brakuje mi jeszcze 17 gierek.

17. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Postęp 54/80

Lista nagród 54/54 i mam ponad 670 tys. pkt.

Misje 26/28

Potrzeba 338 wylotek ( w sobotę będzie koniec ) :)

hiacynta, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  18. farmerka1948

farmerka1948 Czeladnik forum

Czy ktoś może mi wyjaśnić jak zrobić linię o wartości 45000. robiłam już trzy razy, dwie otwarte i jedną zamkniętą i nic nie zaliczone. Nie mam pojęcia co robię źle.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  19. mania4691

mania4691 Stały bywalec

Musisz odhaczyć wszystko po zewnętrznej linii kwadratu. Oczywiście stworki jednego rodzaju. Jak zaczynasz od pierwszego najeżdżać, to idąc po kolei kończysz na pierwszym i wtedy masz 45000

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  20. -mala159-

proszę ;)