Opinie Morska symfonia

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by Eviana, Mar 6, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Sprobuj cos dlugiego tak, zeby byl czas na dorobienie wypadajek w oazie w razie czego- powodzenia. :)

Post edytowałam. Wykropkowałam cytat usuniętego postu.
    MOD_Zła

Last edited by moderator: Mar 9, 2019
    robins71 likes this.
  2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Mikasek- - Twój post z samymi emotkami usunęłam. Pamiętaj, żeby poza emotkami dopisywać również coś od siebie.

3. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Jednak trochę za krótko rośnie, ja miałam karnegie 24 godzinną i też musiałam dosiewać inne rośliny na wypadajki.

robins71 and Mikasek- like this.
  4. robins71

robins71 Stary wyjadacz

no pojechałam na chili i wypadło już ile trzeba i koniec 3 części:Dczekam na następną ;)ulepszenia nałozone o 6 rano zbiór

Mikasek- and kalinamala like this.
  5. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Może się uda, dzięki za przypomnienie o oazie, trochę też sąsiedzi dołożyli i tak 74 brakuje. Posiałam helikonię i mam nadzieję, że wpadnie brakujące 8)

Do Mod_Zła - emitonki są do zobrazowania naszych słów. Czy powinnam napisać "ryczę, płaczę"? Proszę was abyście nie przesadzali...chociaż jako dobry farmer przesadzać możesz, ale nie za dużo :p:);)

robins71 likes this.
  6. szary_ludzik

szary_ludzik Baron forum

Jak na moje, to event bardzo trudny.
    Wiem nawet jaki będzie Wasz komentarz:
    "Zwykły farmerek ma 3 kamertony od sąsiadów i głupek się skarży..."
    Może rano zbiorę roślinki i będzie łatwiej...

tereska1108 and robins71 like this.
  7. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

Jak na farmera masz niską samoocenę :( wyluzuj bo to jest zabawa. Poczytaj trochę a sam zobaczysz, że wspieramy się na wzajem i dzielimy się poradami. :inlove: :inlove: Jeśli chcesz być w naszej rodzince farmerkowej to rozchmurz buziaka :p:D zakładaj gumowce i zabieraj się za widły. Tu nie ma czasu na takie marudzenie. Oczywiście jest trochę negatywności jak komuś ciśnienie spadnie to i głowa zaboli :wuerg::oops: ale w większości mamy tu słonecznie i zabawnie 8):DxD:inlove:

8. Nede

Nede Czeladnik forum

Witam ! czegoś tutaj nie rozumiem.Chodzi o zadanie V--lilia trąbkowa jest do posadzenia na plantacji.Klucz do nakręcania jako wypadajka też na plantacji z upraw,drzew i zagród. Jak to pogodzić skoro tutaj trzeba wysiewać roślinę i to aż 1330 szt. Może ktoś jest w stanie to wytłumaczyć. Jeżeli chodzi o małżowe solo--to ja zbieram i potem zaraz ulepszam--spokojnie wystarczy,

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A tak po farmersku to pogodzimy ; będziemy siać te trąbkowe i zaklinać by z nich jak najwięcej tych kluczy wylatywało :p;) - gdzieś w kącie można upchnąć te menażerie, bo jest szansa, że dadzą 8 sztuk za jednym zamachem (jeśli rozbudowane)
    U mnie III misja już finito , więc spokojnie na kolejną czekam do popołudnia :)

10. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Po mojemu to nie do końca jest z tym metronem w porządku,powinien być na tyle obliczony sam czy z nakładkami, by jedna zbywała a nie brakowała ;) pomijam już że nie lubię takiego uwiązania, że zmuszona jestem postawić item i go na czas zbierać, a jak nie zbiorę to braknie - no i braknie nie przywiąże się -.-ani do pola ani do itemu.
    Podeszłam na luzie do tego zadania ale spontaniczność mi zabrał ten item.

Niestety, ktoś się zawiesił obmyślając eventy i zmienia się tylko nazwa i grafika, a trend raz obmyślony, tłucze się do znudzenia.
    Żeby nie było nie marudzę, ani się żalę czy tym podobne, a wyrażam swoją opinie - też bywam niezadowolona :p

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

Dzisiaj siejemy grzyba w lesie tropikalnym , jutro od 14 siejemy lilie trąbkową na plantacji , więc dzisiaj spokojnie możesz sobie posiać coś na plantacji - żeby zebrać jutro po 14 i już na początek bedą wypadajki w postaci kluczy do nakręcania - a jak braknie to mam nadzieję że wylecą z z tej lilii :)

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Dziś wieczorem posiej długo rosnącą roślinę na planacji
    tak aby mieć zbiór jutro o 14

z tego wylecą Ci w ilości xxx wypadajki
    może się zdarzyć że będzie jej mało
    ale wysiewając eventówkę jakieś x ilości tego klucza też wylecą

aż 1330
    to jakieś 2 pełne zasiewy z hakiem ;)
    xD oj jak to lubię
    no oczywiście że to żadne marudzenie ino konstruktywna opinia no ;)

a pro po metronu
    po mojemu wychodzi że będzie zbywać :p

13. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Na początku było ciężko mi się przestawić na takie kombinacje z lasem i plantacją. Ale jak już się przyzwyczaiłam, to nawet mi się spodobało ;) (dobrze jest czytać poradnik :p ) i wieczorkiem mogłam "wyłożyć" obie łąki fokami, z których dziś wyleciały brakujące kamertony. A tak się złożyło, że przed fokami mogłam odpalić kokon, więc same korzyści :)

- brakujące wypadajki
    - foki wyhodowane do magazynowych misji
    - większa ilość fok do misji xD (kokon)
    - nawóz potrzebny (lub nie :p ) do drugiego eventu
    (takie foki dają 5-6 szt. nawozu z jednej zagrody)

Teraz do 14 posiedzą sobie zagrody i naprodukują trochę zwierzaków i nawozu, a potem przestawię na rośliny :)

Mikasek- and Miśkowo like this.
  14. AnnDżelina

A po mojemu, po wczorajszych problemach, mogłam zebrać w środku nocy, ale poszłam spać i 1 mi braknie na dziś i co? albo 9 florków albo machnąć ręką pozostaje, to jak mi po następnej misji zostanie to i tak mnie już to nie zadowoli, taka musztarda po obiedzie.

Na wypadajki nie narzekam, póki co zostają.

15. agniecha$

A co znaczy
    i 1 braknie na dziś ???

mówisz o morskiej symfonii III
    czy o tej co dopiero będzie ???

Mikasek- likes this.
  16. AnnDżelina

To znaczy że item ma zbiór po 14 - tak wyszło :p
    I potem będzie zbywać a dziś braknie.
    Nie dopilnowałam na czas itemu, no to tralalala.
    O tej co jest xD czyli III
    Ta co będzie, to jeszcze jej nie ma xD
    Ty mnie tu nie zatrzymuj ;):p

Mikasek- and picantinio2012 like this.
  17. agniecha$

xD

eh no to ja nie wiem jak Ty go zbierałaś
    ja mam już 5 na następną
    a ok 16 będą kolejne 3 czyli komplet do tej co jeszcze ni ma

robins71 likes this.
  18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Misję mam skończoną i w zapasie 7 metronomów.
    Za 7 godzin będą następne 3.

Jutro rano będę miała już chyba odpowiednią ilość a może nawet nadmiar.

19. ewanta

ewanta Komandor forum

kurczę pióro - posiałam w lesie długorosnącą - zbiór o 22-giej >:(>:(>:(
    pomyliło mi się.... na plantacji mam roślinkę gotową do zbioru tuż po 14-tej. co robić co robić... albo wykarczować albo zielonymi potraktować...

krasnoludek10, robins71 and Mikasek- like this.
  20. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

nie bedzie ci szkoda prawie 200 jednostek sn.....;)

Thread Status:
Not open for further replies.