Opinie Morska przygoda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 18 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dadanow

dadanow Czeladnik forum

Witam czy znajdzie sie osoba ktora moze mi pomuc brak mi chwytaka pior 4 szt zeby zbudowac zagrode , kupilam 40szt skrzyn i nie bylo nic , albo wystawic Atrament 4szt , bardzo bede wdzieczny za pomoc pozdrawiam

2. ania5757

ania5757 Baron forum

czy atrament mozna sprzedawac na targu?

3. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Niestety nie można wysyłać narzędzi ,w codziennych prezentach są skrzynki z narzędziami od sąsiadów .Poczytaj Forum w tym wątku tam znajdziesz rady skąd wziąć chwytaki.Jeśli masz uszlachetnione rośliny to wpadną na pewno.Z roślin krótko rosnących nie wypadną.Ktoś napisał na Forum ,że mogą wypaść z róż i trzciny.Żeby ktoś pomógł Ci na targu musisz podać numer targu,może znajdzie się ktoś kto ma taki sam.W Kąciku mówców w wątku" To Ci się może przydać" znajdziesz wskazówki jak obliczyć Numer Targu.Trochę to skomplikowane ale nie ma tutaj drogi na skróty.Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć o Farmie poczytaj czasem ten wątek.

4. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

Można

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.
    Mogę wystawić kilka sztuk atramentu bo karmię fabrykę Super paszą i mam już kilka na zbyciu, ale musiałabyś mieć mój targ czyli nr 1 i jeszcze zdążyć kupić ten atrament.

Tak, w zakładce Produkty.

6. ania5757

ania5757 Baron forum

dziekuje za odpowiedzi
    w zakladce produkty nie ma u mnie atramentu
    a w stodole mam kilka sztuk

7. bogusiak80

W produktach na wyspie nie ma ich?

8. SMOD_Atena

Jeśli chcesz sprzedać to musisz zaznaczyć ikonę wyspy i wybrać zakładkę Zaoferuj artykuł:

tar.png

9. ania5757

ania5757 Baron forum

sierota ze mnie faktycznie zapomnialo mi sie ze sa dwie stodoly wyspowa i farmowa
    dziekuje za przypomnienie

10. dadanow

dadanow Czeladnik forum

w produktach nie ma jakie byly skrzynki wykupilam ale nikt nie bardzo chce wystawic na sprzedasz

11. bogusiak80

Przeczytaj post 54 .Nie kupisz narzędzi na targu.Trzeba je zdobywać z roślin i drzew.SMOD Atena napisała ,że może wystawić atrament i podała swój numer targu.Jak obliczyć numer napisałam w poście 54.

12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Moja rada:
    https://board-pl.farmerama.com/threads/morska-przygoda.99375/page-5#post-2696699
    Test:
    https://board-pl.farmerama.com/threads/morska-przygoda.99375/page-5#post-2696781

A nr targu łatwo znajdziesz tu:
    https://halny.free.nf/

Wklep swoje ID W okienko i walnij enter:

13. dadanow

dadanow Czeladnik forum

Bardzo dziekuje za wszystkie opinie i za ogromna pomoc juz obliczylam moj TARG TO 12

MOJ TO TARG 12

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    Proszę również o nie pisanie wielkimi literami (Caps lock)

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 lutego 2025
  14. SMOD_Atena

To niestety nie mogę pomóc :(

15. dadanow

dadanow Czeladnik forum

16. 3mimoza7

3mimoza7 Stary wyjadacz

Witam,

mialam duzo skrzynek nagromadzonych i w nich byly chwytaki i zlom potrzebne do manufaktury

17. gangrion

gangrion Stały bywalec

Jest wesoły dzień jutro i farmaraki :) Event będzie robiony :)

18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Wystawiłam na targu 12 kilka sztuk atramentu. :)

Tak pomiędzy urlopem a imprezą robi się event. Jednak trzeba zaglądać na forum, bo bez tego to sama się naszukałam tego atramentu ;)

19. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Targ 17 też wrzucony atrament .
    Chwytaki chyba wstrzymali na czas eventu :(

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Jakby ktoś miał problem z atramentem, a ma targ 21 to proszę o kontakt, wystawię kałamarze.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.