Opinie Morska przygoda

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 18 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

u mnie ośmiornice są tak:

zostało do zdobycia 20 atramentu i koniec eventu będzie 8)8)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Bardziej chodzi mi o to, że na moim targu nie ma nawet ośmiornicy albinos i nie wiem kiedy się pojawi:);)

3. karol540

karol540 Forum Pro

to ile wypadnie chwytaków po nasianiu całego pola róz jestem ciekawy

4. Yabolek

Yabolek Baron forum

Mam wrażenie, że chcesz sprzedawać kolorowe.

Mam wrażenie, że nie wiem o co Ci chodzi o_O

5. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Spójrz niżej :p

Wygląda na to, że przy dobrych wiatrach jeden zbiór róży może wystarczyć na jedną manufakturę atramentu, oczywiście mając na myśli chwytaki. :p

6. karol540

karol540 Forum Pro

jutro będzie widomo ile chwytaków wypadnie
    jak będą dobre wiatry różyczki już mam

7. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Skończyłam , dobranoc :)

8. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja także skończyłam.Dobrej nocy:)

9. twardy81

twardy81 Wielki mistrz forum

10. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Również event skończony i 13 atramentów mi zostało szybko poszło.Powodzenia życzę

11. klonek68

klonek68 Generał forum

Zgodnie z planem event ukończonyxD..chwila oddechu i kolejny;) ale orka na ugorze xD..a idę wystawić Piccolaki może wypadnie jakiś pomocnik eventowy;)

12. kobuma

kobuma Stały bywalec

może mi ktoś wyjaśni...zbudowanych kilka manufaktur atramentu w warsztaciku i żadnej nie ma w inwentarzu...??

13. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

To jest raczej niemożliwe.Muszą być w warsztatach na Bahamie. Jak nie będzie to Pomoc Techniczna je znajdzie gdy napiszesz do nich:)

14. kobuma

kobuma Stały bywalec

i tu jest od razu odpowiedź! dzięki bardzo! kluczowe słowo to Bahama :) wczoraj, po smutnej uroczystości, nie dało się myśleć jasno... dobrze, że można na Was liczyć, pozdrawiam!

15. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

jeszcze 20 atramentów i finito ale już wiem że się opłacało z pikolaka robale a item test plamy na leśnej daje 5,3mln PD

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Po pierwsze - no właśnie nie wiem czy lepiej sprzedawać kolorowe, czy "gołe", bo - i tutaj druga kwestia - najzwyczajniej w świecie po prostu nie wiem czy warto marnować SP ani kiedy pojawią się kolorowe ośmiornice na moim targu, gdyż nawet jak sprawdzam podstawową ośmiornicę albinos, to jest wyszarzona (a przynajmniej wczoraj była).

17. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

u mnie kolorowane wszystko na szaro ale nie dziwi mnie to bo np zwykłe kosztują na moim targu 53 tysie a albinosy mogę wystawić przesuwając pasek na maxa za 23 tysie xD

18. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Z piccolo tradycyjnie kijek,magiczne drzewo i chomicza muchołapka już mam przesyt tych piccolaków.

19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Chyba jednak robię do itemów. O ile mi się uda zdobyć atrament 8)

20. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Ulepszając muzeum w mrokach też bezmyślnie wrzuciłam wszystkie chwytaki do misji :sleepy:
    przekopałam wczoraj wszystkie skrzynki z narzędziami i wypadalność chwytaków 0 słownie zero !!!
    no trudno w miejsce przygotowane na warsztaty wystawiłam tajemnicze zagrody bo sporo ich się nazbierało
    i byłam bardzo bardzo miło zaskoczona bo wypadły dwie manufaktury atramentu i to w pomarańczu :D:D
    nazw nie pamiętam ale to były zagrody z których mogły wypaść : kapibary, lori i kwezale

Wystawcie proszę kto ma tajemnicze zagrody na wyspę i powodzenia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.