Opinie Morska przygoda

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 18 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. marynia53

marynia53 Cesarz forum

no i stoję bo brak atramentu,

krasnoludek10, hapsak89 oraz hiacynta lubią to.
  2. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Dokładnie to samo i skąd ten atrament

3. gromisiowy

gromisiowy Forumowy żółtodziób

dla mnie to niesprawiedliwe ,jestem nowym graczem i nierealne jest odblokowanie ośmiornic...tym bardziej,że zagrodę+ulepszenie ośmiornicy akurat mam bo wypadło z innej zabawy;(

4. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Ja również utknęłam na atramencie. I mam tylko 1 fabrykę bo brak chwytaków piór. Chcę zrobić całość bo niedawno wróciłam do gry po dłuższej przerwie. Da się to ogarnąć sp tylko czy tylko koszyk ratuje.?

5. TheiaBloom

TheiaBloom Mieszkaniec forum

Ośmiornice pokolorowane, więc teraz wystawiłam trzy warsztaciki (bo na tyle starczyło mi chwytaków piór) i będę je sumiennie zbierać. W końcu do czegoś przyda mi się bonus 100% do warsztatów, to trochę to podgonię. Żal nie zrobić skoro są trzy piccolo do zdobycia, a event aż nie taki drogi :music:

6. karol540

karol540 Zaawansowany

skąd wypadają chwytaki piór
    tylko tego mi brakuję a nie pamiętam z czego one lecą

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  7. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Zaawansowany

Atrament wystawiony, czekamy na zbiory, hodowla idzie. Jednakże mam uwagę i pretensje hodowla ośmiornic od dziś, ale aby to było można zrobić wsadzacie zakup takowej możliwości dopiero do świątyni małp a nie każdy ma pakiet bananów do odblokowania ja zrobiłam to dopiero dziś bo nie miałam tej opcji w świątyni małp. Po raz kolejny pokazuje to jak zależy Wam tylko i wyłącznie na kasie. Ale kasa to gracze więc najpierw należy ich szanować:( Szkoda, że tak wielu graczy o tym wspomina a oni i tak maja nas w głębokim poważaniu

8. kitty861

kitty861 Czeladnik forum

w jaki sposób zdobyć atrament

krasnoludek10, hiacynta oraz grania. lubią to.
  9. maslane04

maslane04 Książę forum

Chwytaki piór to narzędzia i największe prawdopodobieństwo uzyskania to skrzynki z narzędziami im lepsza (XXL) tym większe prawdopodobieństwo.

10. alexander56

alexander56 Generał forum

Odpowiedż masz na str.2 8)

krasnoludek10, hiacynta oraz grania. lubią to.
  11. kitty861

kitty861 Czeladnik forum

dzięki

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  12. ShaGGy778

ShaGGy778 Weteran forum

Kolejny raz kłania się szklarnia w tym przypadku. Chwytak do piór wypada ze zbioru roślin, które są odpowiednio uszlachetnione w szklarni. Między innymi - mięta marokańska, trzcina, majeranek, malina, marzanka wonna, róża i inne. Im dłużej rosnąca roślina posiadająca uszlachetnienie do chwytaków to większa szansa na ich wypadnięcie. ;) Tylko, że teraz to proces długofalowy jeżeli ktoś nie ma gotowych uszlachetnień, więc najlepiej chwytaków szukać w skrzyniach z narzędziami.

13. Yabolek

Yabolek Baron forum

Uwaga
    Posąg hodowli ośmiornic można odblokować w ostatniej komnacie, bez konieczności odblokowywania wcześniejszych komnat (póki co).

14. karol540

karol540 Zaawansowany

dzięki Shaggy78 muszę popatrzyć co mam uszlachetnione

15. sabiba15

sabiba15 Hrabia forum

dokładnie, bez dnia obniżek to nie widzę tego zrobić, poza tym nagrody do zdobycia takie se :eek: żadnych warsztatów różowych ani zagród :(

16. gangrion

gangrion Naśladowca mistrzów

Atrament pewnie niedługo będzie do kupienia na targu.

17. grania.

grania. Książę forum

CZekam jak większość na atrament, na szczęście starczyło mi chwytaków na 8 fabryczek, przy zbiorze odpalę wszystkie pnącza i bonusy do warsztacików i może wystarczy.
    A tu jako ciekawostka
    Miałam na początek zapchaną oazę upiorami, bo ostatnie przespałam zbiór na BB i tak sobie czekało, a tu okazało się, że upiory obrodziły ośmiornicami i to z każdej po 3 sztuki, szkoda że odznak nie było 8)

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Halo Halo !!

jeśli ktoś z Was robił Sezon i ma żetony to za 5żetonów jest +1 do warsztatów na 1h ale to zawsze do przodu jeśli wystawia się większą ilość ;)

Mnie też zatrzymał atrament :( :(,wystawionych 6szt zwykłych i 1szt pomarańczowa warsztacików 8)8)

19. Yabolek

Yabolek Baron forum

cytat z poradnika

"Uwaga! Podczas eventu każda hodowla w Oazie, niezależnie od kategorii zwierząt, może wam dodatkowo dać 3 x Ośmiornica - średnia szansa."

20. gradient48

gradient48 Okazjonalny autor

Niedawno wyprztykałem się ze wszystkich narzędzi na jakąś misję. Także ten... Nawet na jedną fabryczkę nie mam wsadu...

bogusiania, krasnoludek10 oraz hiacynta lubią to.