Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oooooo bosze, jeszcze 5 min :p
    3 sztuki dostałam :) i nieskończoną ilość punktów i Sg -.- punkty, punkty i jeszcze raz punkty -.- aallllle dostałam też 2 złote banany :p

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

eeee...to sztuka turbo nawozu u mnie najczęściej wypada -.- jakaś sadzonka też wyskoczyła, odkryję ową śliwę xl po evencie ;)

3. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Miłego dnia. ^^

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

moje zestawienie punktów -.-

5000 pd13
    10 000 pd12
    5000 sg13

i na Bahamie:
    10 000 tpd8
    5000 tpd10

-.- te koty coś mnie nie za bardzo lubią :p xD a tak ładnie je karmię xD
    z moich 2 sadzonek wyskoczyło coś xl, chyba morwa albo buk ale nie jestem pewna i nieśplik japoński :) dziś jeszcze jakiś stajenny mi wpadł ale wystawię na noc, po co sie teraz denerwować żółtym kurnikiem xD

cześć :)
    co tam słychać? :)

5. Wika7022

A, wszystko dobrze, a jak tam? :)

W poniedziałek wróciłam z wakacji, wypoczęta, ale mało opalona. ;/

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ooooo :) i jak było? kiepska pogoda do opalania? :)

7. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Hej hej. Czy u Ciebie też tak parno i duszno? Masakra jakaś. Jak tam koteczki? Ja właśnie karmię dwa, ale takie realne. I giziam ☺

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

parno i duszno to mało powiedziane :sleepy:
    moje koteczki są na diecie bo łobuzują -.- :p też chce pomiziać :D mogę, mogę mogę???? xD

MOD_Magiczna lubi to.
  9. Wika7022

Przez większość tygodnia był deszcz... :(

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ooooo no to kiepsko :sleepy::( a dobrze pamiętam, że byłaś nad morzem?

11. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Matko kochana zaraz się rozpuszcza
    Kotki są fajne, te w realu też
    Jak poszukiwania pracy?

12. Wika7022

Tak. :)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

kotki :inlove::inlove: mój przylezie później :p jest za parno i za duszno, by się jej chciało tyłeczek włochaty ruszyć :D

moje są tak rozbestwione, że rozważam machanie wędzoną rybą przed ekranem, by je zmusić do dania mi czegoś fajnego ;) jak na razie, najbardziej się cieszę z tego kombajnu 48h.. a w ogóle, to podziwiam Twoją skrupulatność :D nie chcesz mojej księgowości prowadzić? ;)

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

te na farmie są mało fajne :p na żywo tak, są fajne :p

a tam wcale nie jest tak ciepło :p słoneczko tylko troszkę tak świeci :p
    eee... hmmmmm :oops::sleepy:
    a no to fajnie :)
    oj mój zwierz, z tego co widzę, to też lekko dogorywa :eek:
    skrupulatność wzięłam z forum, bo zauażyłam, przy poprzednich eventach, że troche ludzi tak robi, no i faktycznie jak teraz sobie widzę, to wiem jakie nagrody zdobyłam :) chociaż chyba wolałabym nie widzieć -.- ;) serio, chyba się u mnie coś zacięło z tymi punktami :p same punkty mi lecą -.-
    jak jesteś taka, odważna, to mogę poprowadzić twoją księgowość :p ... na farmie :p zmalwersuję trochę twoich sianogroszy :p :D

15. Wika7022

Ale jak wspominałam prawie wszędzie, na pogodę zbytnią nie trafiłam, ale jodu wystarczy mi na cały rok. ;)

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

niby tak, ale zawsze to coś innego niż siedzenie w domu :) pojechałaś, troche pewnie odpoczęłaś :) więc nie ma co narzekać :p :)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jeszcze nie dostała funkcji a już malwersacje planuje ;) a może jakaś miska z lodem dla szynszylki? nie ma to jak miska z lodem :D

pogoda jest zawsze, tylko nie zawsze taka, jaką sobie życzymy ;)

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

jak to nie dostałam jeszcze tej funkcji? :p Już sobie w CV wpisałam :D :p

miska z lodem nie, ale za to z piaskiem tak :) dałam jej, ale nawet na mnie nie spojrzała :p

19. Wika7022

A przez cały ten czas w mojej rodzinnej miejscowości był upał. xD
    Ale co za dużo, to niezdrowo... można się teraz na plaży tak spalić, że zejdzie skóra. ;/

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wiem coś na ten temat, nie na plaży co prawda ale pod namiotem się lekko upiekłam :p dzięki czemu ręce mam w 3 paski :p