Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Oj kruki to piękne ptaszyska:)
    A trzeba było tyle rzucać przez płot:pxD Ja Tobie też bardzo bardzo kochana paskudo :inlove::inlove::inlove:
    W sumie to za miesiąc znów moze być :p

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hej ho :) Wreszcie dotarłam i tutaj :)

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

no dla tego rzucałam bo liczyłam, że poleci w krzaki i nie zauwazysz :p poza tym i kto to mówi, co? xD
    eeee czekaj, czekaj...pamietam Cię .... eee Monika, dobrze pamiętam? :p :p :p nie, no oczywiście żartowałam :D cześććććć Monia xD
    no wreszcie jesteś xD

MOD_Magiczna lubi to.
  4. katgad

Bry:)
    Dziś mam wolne :p Oczywiście od pracy zawodowe, bo zajęć mam tyle, że starczy na trzy dni:p

No i miniony evencik był suuuper, zarobiłam 20mln, żebym nie kochała tak swoich zapasow to zarobiłabym więcej:p

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

uwielbiam sówki :D:D:D a kruka to nie widziałam (znaczy hodowlanego, dzikuski łypią na mnie dość często ;) ) to nie wiem, może też bym uwielbiała ;)

6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hihi :D
    Jakie plany na dzisiaj? Ja zmykam zaraz do pracy, a potem jadę przygotowywać imprezkę dla koleżanki. Robimy dla niej i jej męża niespodziankową imprezę na rocznicę ślubu na 50 osób, mam nadzieję, że się ucieszy i będzie mile zaskoczona :)

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dzień dobry xD
    masz wolne i wstajesz tak rano? o_OxDoszalała? :p
    a co mi kupisz? :p :p
    łeeeeee ile??? o_O :eek: o_O
    ja sowy uwielbiam, bo są piękne ale po Grunwie jestem totalnie zakochana w krukach :) robią na prawdę niesamowite wrażenie i uosobieniem i kolorem i totalnie wszystkim :)
    obudziły mnie łobuzy o 4 rano bo im się łódstoka zachciało, to poprzewracałam się z boku na bok i już wstałam z zamiarem zrobienia dziś czegoś ambitnego i .. i nic mi się nie chce :p xD
    fajna niespodzianka :D duuużo osób :eek: xD udanej zabawy ;) xD

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Ha. Nie ma to jak na wolnym się wysypiac. Do czwartej rano :)

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeee my tak to tak mamy :p ja im jak jestem na wyjeździe i oni mi też :p

10. katgad

Śpiochy :pxD
    Ja zawsze wstaję koło 5-tej rano:)
    Paulina a co chcesz? A poszalej, może róż sobie zamów co? xD Stać mnie :p
    Chyba polazę sobie na grzyby :)
    Magiczna udanej zabawy :)

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a mogę sobie zamówić różowe sowy? xD proszę, proszę, proszęęęęęęęęęęęęęęęęęę :pxD chociaż te grzybki też mogą być, lubie jeść ale nie lubię ich zbierać :oops: lezę jak ślepa i nigdy nic nie widzę :oops:

12. katgad

Pewnie, że możesz xDxD
    A ja z grzybami na odwrót, mogę zbierać a jeść już nie muszę xD
    Wczoraj deszcz zaczął padać to nie poszłam, ale po 6 wychodzę to wstawaj i choć ze mną :p

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeeee po 6??? a może być po 10? :D

14. katgad

Pojechałam po 6 i juz dwa auta były o_O Chyba z latarkami zbierali xD Za wiele nie zebrałam, ale na obiad było no i spacer zaliczony :p

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a gdzie łobiad dla mnie? 8)

16. katgad

To gdzie łazisz jak podają do stołu-.-:pxD

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a wołała? :p

18. katgad

Pół wsi słyszało jak się darłam xD

19. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

aaaaaa to byłaś ty? :p tak mi się właśnie wydawało :p

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ktoś wspominał grzyby? :D:D:D:D:D:D:inlove::inlove: a gdzie dla mnie porcyjka?