Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pnącza niestety się nie da znaleźć :eek: ech.. naprawdę fatalnie mi poszło -.-

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

o jjjjjeeej :eek: ja to zawsze w pierwszej kolejności idę po pnącze ale ogólnie to się chyba starzeje, lata już nie te do tych eventów :p xD xD

3. Wpadłam z rewizytą, miłego dnia Paulinko :)
    Rozmawiacie o pnączu to ja nie zabieram głosu bo już nie pamiętam kiedy jakieś zdobyłam :)

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja zawsze zaczynam od pnącza a potem od reszty, niestety czasem bywa jak bywa :p

5. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Bry:)
    No co ja widzę, eventa nie zrobiłyście o_O wstyd :p Mi niestety nałóg nie pozwala na niezrobienie eventu xD
    W sumie mi się podoba event bo już się prawie odkułam za różowe gęsi. :p

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Kaś, na forum brzydko nie wolno mówić i tylko dlatego nie powiem ci co myśle o tym zaległym evencie :p :p

7. katgad

Na pocieszenie mamy gt :) Ale mogli dać na weekend 8)

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

jak to mamy GT?????? znowu o czymś nie wiem :p

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dobry :) itemów to zazwyczaj nie mam, a jak nawet, to ich znaleźć nie mogę ;) ale jakby coś ze zwierzów lub zieleniny było potrzebne, to pisać, poszukam, wyślę, jeśli mam :)

10. katgad

Bry :)
    Ja znów nie wiem czego szukać :p Może pobuszuję w balonie i coś upoluję :)

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Kalinko, ja szukam w sumie tylko dwóch itemów z nieszczęsnych ostatnich eventów, bo mnie tu troche te eventy nie wyszły :p :p a ty potrzebujesz czegoś albo poszukujesz? :)
    taaaaaaa, ty nigdy nic nie szukasz i nic nie chcesz :p foch!

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja głównie zagród i drzewek: achacha, jarząb domowy, rokitnik zwyczajny, zagroda dla dziobaków, kiwi, zimorodków, kogutów; tylko że w ostatnim evencie to nie zdobyłam itemów :( i jeszcze mi z tego wędkarskiego eventu wędkarskiej zabawy brakowało.. daj znać, co byś chciała, choć wśród itemków to niestety za wiele nie mam, ale poszukam :)

13. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Kalina, ja Cię normalnie prześwięcę... Żebym ja po forum musiała szukać czego Ci trzeba?
    Witam Gospodynię dawno nie widzianą :D

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Kalinka, to ty mi teraz to mówisz :p

Witaj Emilko :) fakt dawno się nie czytałyśmy :)
    a widzisz jaka ona jest, ja też to dopiero zauważyłam :(

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

:oops::oops: a bo ja takie braki mam, że aż się głupio przyznać - ale to głównie przez jakieś wybrakowane szczęście - item mi wypaść nie chciał, a w tajemniczych zagadkach wciąż to samo zamiast nowości -.- dziękuję baaaaaaardzo za podarki :D:D aleś mnie ucieszyła :D

no jak to jaka - jedyna w swoim rodzaju :p:p

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

i się trzeba było wczesniej odzywać, ale teraz mam jako zakładnika Twoją sową więc w razie co ... znajdę Cię 8)xD xD

17. katgad

Bry:) Melduję, że przeżyłam gt i na razie mam dość tego szaleństwaxD

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hah xD do następnego razy :p czy już Ci dziękowałam? bardzo, bardzo, bardzo, bardzo? xD:p

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zabrzmiało groźnie 8) dbaj o sowę więc, to straszny pieszczoch xDxD

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

no wreszcie mam zwierzątko do przytulania i miziania xD xD

jak byliśmy w tym roku na Grunwie, w naszej chorągwi dziewczyna miała z sobą sówkę (cudowna! xD cudowna sówka nie dziewczyna :p ) ... i miała też... kruka :) Ta dziewczyna jest druga w Polsce która ma hodowlanego kruka, piękne ptaszysko :) jest cudownie cudownym ptaszyskiem :)