Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Bry:)
    Ja też nie lubię pracujących sobót, na szczęście teraz będę miała dwie z rzędu wolne:)
    Uwaga chwalę się , na 10 stajennych - 1 żółwie-reszta żółtości, a i koguty. A z pociągu różowa stajnia:)

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a chcesz łopatą? xD :p Gratki xD ja na razie kupiłam jednego stajennego i dostałam ..chlew -.- a z pociągu ...psy ...i znowu psy... i jeszcze raz psy tylko pomarańczowe -.- >:(:p nie bawię się tak :cry:
    nieeeeee no ty masz za dobrze jednak xD :p xD z Tobą też sie nie bawię -.- 8)xD xD

3. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no jak dobrze, jak muszę w soboty pracować :p I w poniedziałki - o zgrozo... też muszę pracować :D
    No i z kim mam się teraz bawić? :D :p

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja waśnie tak podejrzewałam, że ty te soboty pracujące to tak lubisz xD xD i poniedziałki też? o_O xD xD ja się buntuje przed poniedziałkami o! 8) xD

no dobła, już sie z Tobą bawię xD

5. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ja to się zaraz pobawię z moją kołderką i poduszką :D dobrej nocy :)

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dobra uwaga chwalę się xD :p na łącznie czterech postawionych stajennych oprócz świnek dostałam gołębie 8) różowe strusie xD xD xD iiii ... żółwie xD xD xD

7. katgad

Nooo to gratki:)
    Pogoda muląca strasznie, i słonce i deszcz, nie wiem czy wychodzić z domu czy nie :p Ja bym chciała, ale leń ma inne zdaniexD

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

u mnie padało troche rano, ale to bardziej tak lekko pokropiło więc zabrałam swojego lenia i wybyłam na Targi Książki na Narodowym ale jakoś bez zachwytu wracam :oops:

9. katgad

Ja się wybierałam na pchli targ, bo aż dwa dziś były, ale burza przyszła i się w końcu nie wybrałam.

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

aaaaa tych pchlich targów to ci zazdroszczę, u nas nie ma nic takiego :cry: tzn. jest ale ale taki kawał drogi ode mnie że szok :cry:

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jej, no to oby się rzeczywiście udało coś lepszego upolować wśród ofert :)

a to chętnie przygarnę ;)

no chyba masz rację - jestem szefową i przynajmniej na siebie krzyczę, jak się wysyłam do pracy w weekendy, a na mamę to jednak staram się nie krzyczeć ;)

a u mnie żółwi brak :(

i dziś znów poniedziałek.. :sleepy:

12. katgad

Ja to się cieszę, że swoim szefem nie jestem, bo bym miała przerąbanexD
    Poniedziałek minął szybko to teraz będzie łatwiej:p
    Aaa i w ostatniej zagrodzie z pociągu była perfumeria:p

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

przerąbane z taką szefową czy takim pracownikiem? ;)

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeeeee czy ty nie masz za dobrze? xD:p sami tu szefowie normalnie xD tylko ja taki mały żuczek :oops::p xD

oj :( mi się jakimś fartem trafiły, bo ostatnio zagrody ze stajennego trafiam ..ale w społdzielni 8) xD

-.- -.- -.- -.- -.- -.-
    allleeeeeeeeeeee
    znowu idę na przymusowy urlop :eek: nie wiem czy sie cieszyć czy nie :oops:

nie bawię się z Toba ty farciaro xD xD Gratki xD mi obrodziły psy, jakieś jedne hity trafiłam i w sumie chyba tyle :oops:

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hallloooo :D Już niedługo weekend :D
    Ja tym razem wolne zaczynam już od jutra, mąż mi robi niespodziankę na rocznicę, zabiera mnie na 3 dni w siną dal i nawet mi załatwił wolne na jutro... :D no.... choć raz się postarał :) Mam tylko nadzieję, że pogoda nam dopisze :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

16. katgad

Nooooo Magiczna, to Ci mąż zafundował atrakcje no:) Postarał się chłopina:)
    Ja weekendzik pracowity, czeka mnie koszenie trawników :cry:

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ale masz fajnego męża :D :D udanego wypoczynku xD
    Kaś, nie koś samo się skosi xD ja tam wybywam na dwudniową imprę :p xD

18. katgad

Jak to wybywasz o_O Weź mnie ze sobą :p Udanej zabawy:)
    A na trawnik se kozę kupię, skosi trawnik, nawozi i jeszcze mleko będziexD

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zostanie szefem wcale nie jest takie trudne ;) ale też ma minusy.. zależy kto, co woli...zrzędzenie szefa i święty spokój po pracy, czy brak tych dwóch elementów ;)

mi te zagrody nie wychodzą niezależnie od ich pochodzenia ;)

a z tym urlopem, to skoro jest, to się trzeba cieszyć, nie ma co tracić urlopu na zamartwianie ;)
    no i jak tam impra? :)

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wybyłam, zobaczyłam i przybyłam xD a dziś odsypiałam xD
    ja bym nie mogła byc swoim szefem bo normalnie ciężko mi z sobą wytrzymać a jak już bym szefowała ... to wolę nie myślec co by sie działo 8) xD:p

a było super xD a Tobie jak minął weekendzik? ;)