Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

w kwietniu rusza kolejny sezon xD ja pewnie na kolejna książkę z tej serii jeszcze sobie poczekam :(

2. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

O to mało czasu mam nadrobienie:)

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

tak, sprawdziłam jeszcze teraz czy cie przypadkowo nie oszukałam :p pierwszy odcinek nowego sezonu będzie 12 kwietnia :) łeeee to mam troche mało czasu do nadrobienia wszystkiego xD :p

4. Karpiczka

No tak na wszystko trochę mało czasu:) Ja mam do nadrobienia końcówkę 3 sezonu i cały 4:)

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to w sumie nie dużo ci zostało :)

6. Karpiczka

Dużo nie tylko natchnienie akurat na ten serial muszę złapać:p

7. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Przecież obiecałam,że już nie będe :p

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

mi to czasu czasem po prostu brak albo jest coś innego do roboty :p
    dobra, dobra.. znamy się nie od wczoraj 8) :p xD

9. Dzień dobry herbatke przyniosłam :)[​IMG]
    co słychać?

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hej Milenko :) oj herbatka się przyda bo coś mnie chyba łapie :oops: poza tym hmmm... trochę sobie dziś pomalowałam butelki a za chwilę wychodzę na urodziny do chrześniaka:) ... i strasznie nie chce żeby był jutro poniedziałek :cry: czemu te weekendy trwają tak krótko -.- jak tam u Ciebie? robisz event? :)

11. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Paulina jak możesz mi nie wierzyć -.- no wiesz co :p

12. Ewenement922

Ewenement922 Zaawansowany

Witam, Paulinko :)
    Paulinko, to zrób tak jak ja to kiedyś robiłem, czytaj wszystkie książki na raz.Gdy mnie jedna nudziła, to otwierałem następną i tak dalej:D
    Aniu, " Pierwsza Miłość " ma znacznie więcej odcinków i jeszcze spoooooro przed Tobą fajnych i mniej, wydarzeń:D

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hmmmmm... no właśnie wiem :p xD
    Witaj Sylwku, ogólnie to ja tak robię, tylko teraz jakiś kryzys książkowy mam bo nie mogę za nic sie zabrać :oops:

14. Karpiczka

No tak zawsze coś musi być przeszkodą:)
    Wiem Sylwku że odcinków jest od groma i co dzień nowy dochodzi:D

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

dzień doberek :) co tam słychać?

16. Ewenement922

Ewenement922 Zaawansowany

Witam, Paulinko :)
    Miałem jeszcze jeden sposób na czytanie książek, otóż zaczynałem czytać nie od początku, bo tu zazwyczaj najnudniej, a od końca i jeśli działo się coś fajnego, to otwierałem środek i jeśli i tu akcja się rozwijała, to zaglądałem na początek8):p
    Jednak był jeden autor, którego książki w zasadzie mogłem czytać w ciemno, był nim Guy Smith.Posiadał niesamowitą zdolność przenoszenia swojego czytelnika w wydarzenia, które przedstawiał i choć jego książki są z kategorii horror, to tutaj można polemizować, szczególnie jeśli dokonamy porównania z filmem.Filmy zazwyczaj są głupie i idiotyczne z na siłę wymyślonymi dziwacznymi " obrazami ", jednak po przeczytaniu książek, autor zostawiał czytelnika z pewną dozą niepewności, wątpliwościami i dziesiątkami pytań8) Kiedy już wzięło się do ręki jego książkę , to naprawdę trudno było się oderwać, w przeciwieństwie do Kinga, którego nie potrafiłem "strawić" żadnej jego książki, ale kiedy dowiedziałem się, że jest autorem " Zielonej Mili ", byłem zaskoczony, gdyż film jest niemal arcydziełem, co do którego nie mam żadnych zastrzeżeń :)

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

bryyy :)
    wiesz każda wymówka jest dobra xD
    no jak nic nienawidze poniedziałków :( a jak u Ciebie? :)
    Sylwku, no tak to jeszcze nie próbowałam xD :pale fakt faktem, czasem jak nie moge się doczekać to zaglądam na ostatnie strony 8) jaaaa, czy tylko mi sie nie podobał ten flm? :oops:

18. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

a dzisiaj w sumie poniedziałek wypadł bardzo dobrze. Byłam chwilę w pracy, potem odpoczywałam i sprzątałam, byłam na sankach i jeszcze ciut pracowałam :D

Paulinko - nie podobała Ci się Zielona Mila :eek:

19. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Witaski:)
    Mi też się nie podobała :p Ale wiesz, że ja lubię horrory, więc gust mam spaczonyxD

20. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

hejka
    no widzisz:)
    Jak ci event idzie?