Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

mi też minął szybko :p tylko tak trochę bezsensownie :oops:

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

eeee a czy praca w ogóle jest sensowna, chyba że ktoś ma pracę swoich marzeń... :D

3. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Spróbuj tylko 8)xD
    Leń nadal ma się dobrze, pewnie jutro znów będzie powtórka z poniedziałku, czyli masakra. Jakby wojna szła i raptem wszyscy zapasy robili:oops: Za to przyszły tydzień wolny :p

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

aaa w sumie racja xDnajlepiej by było gdyby weekend trwał 5 dni a praca dwa 8) :p xD
    jak to wolny?? o_O a ja będę pracować?? ooooo nie, nie, nie xD :p nie zgadzam się xD

dziś już zaczełam cos tam robić :pzobaczymy co z tego wyjdzie :oops:

5. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Przekaż szefowi, że ja Ci dałam wolne i to od razu ze dwa tygodnie, a co Ci będę żałowała:p
    No i się doczekać nie mogę, aż pokażesz co stworzyłaś:)

6. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Dzień dobry:) Dawno mnie tu nie było ale postanowiłam wrócić z nowym rokiem na faremkę i forum:) Co u Ciebie słychać jak tam nowy się zaczął?

Ostatnie edytowanie: 7 stycznia 2015
  7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

2 tygodnie????????? o_O o_O aż taka rozpusta? dla mnie? o_O xD xD xD xD nie pamiętam kiedy miałam 2 tygodnie urlopu :oops:
    Hej Aniu xD A gdzie ty byłaś jak Cię nie było? Jak tam święta i co nowego przeczytałaś xD opowiadaj xD

8. Karpiczka

A błąkałam się tu i tam głównie na forum fantasyramy:) Święta szybko a nawet za szybko:( Ostatnio przeczytałam "Pogodne dni" Ireny Landau, "Zamieć śnieżna i woń migdałów" Camilli Lackberg, Zwiadowców piąty tom, a aktualnie czytam "Misję Ambasadora" Trudi Canavan:)

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a widziałam Cię na forum fantasy jak oglądałam kompozycje Sylwka :p ale tam jakoś chyba nie za dużo się dzieje takie mam wrażenie :oops:
    książkowo widzę, że nie próżnowałaś a ja mam ostatnio jakiegoś lenia :oops: a jak się czyta "Misję Ambasadora"? zastanawiałam się nawet czy sie za to nie zabrać, ale.. czytałam trylogię Czarnego Maga i Erę Pięciorga ale jakoś mi nie podeszły :oops: Zaczęłam dawno temu czytać "Uczennice Maga" i tkwię do tej pory jakoś w połowie i nie moge się zebrać żeby dalej to czytać.

10. Karpiczka

Nie dzieje się za wiele bo i ludków tam dużo mniej niż tu:)
    Mi się czyta dobrze choć wolno bo na komputerze. A jeszcze w międzyczasie czytam "Lilke" Małgorzaty Kalicińskiej.

11. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Paulina ;) witam Cię w nowym roku :D

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

w sumie racja na tamtym forum dużo mniej ludzi niż tu :oops:
    a mnie jakiś mega leń złapał, nie tylko do czytania ale i do wszystkiego, książek mam juz kupkę ustawioną i wszystko czeka :oops: :p
    Hej Aga xD witaj witaj xD jak tam po Świętach i Sylwestrze? ;)

13. Bry wpadłam Cię podtuczyć:)

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rany dziękuję ale pychoty:inlove: :inlove:xD xD chyba czytasz w moich myślach xD bo chodzi za mną coś słodkiego, tylko pada i nie chce mi się wyjść do sklepu :oops:xD

15. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Jakoś przeżyłam :p

16. Karpiczka

No popatrz to tak jak mnie siedzę i serial oglądam:p

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

widzę :p xD
    oooooo ja też dziś wałkowałam serial xD :p jaki ty?

18. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

dobry wieczór, a co za serial taki wciągający?

19. Karpiczka

A ja pierwszą miłość oglądam od początku:) Jestem już na 270 odcinku:p

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ooooo to ja w ogóle co innego bo "Świat według Bundych", to jest chyba coś co nigdy mi się nie znudzi :pxD
    Ania, to chyba duuuuuuuuuuuuuuuuuużo ci jeszcze zostało do oglądania xD