Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hej hej :) przylazłam tu do Ciebie :)
    Jak w ogóle u Ciebie z eventem?

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hej, hej xD event -.- kończe siać :p nie wiem jak to się stało, że jeszcze sieje :p jakoś wychodzę z wprawy xD ogólnie dobrze, zabrakło mi 100 paru roślin, żeby zakończyć go teraz, więc skończę po pracy xD poza tym przyszły do mnie boćki ze stajennych a i sadzonki i kręcenie kołem nie wyszły jakoś źle, więc ogólnie całkiem fajny ten event xD a jak u ciebie? ;)
    Ola, od Ciebie to przynajmniej biorą, ode mnie to nikt nie chce :oops:xD

3. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no ja idę właśnie zbierać plony, wczoraj wieczorem coś nie mogłam wejść na farmę i jestem jeden zbiór w plecy. Ale już dzisiaj koniec, hurra :D

4. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Może już rozdałam wszystkim, którzy chcieli. :D

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja też miałam problem wczoraj, ale dosłownie przez chwilę, i już się powoli wkurzałam bo chciałam się wyrobić ze zbiorem przed końcem chjm ale na szczęście się udało, tylko źle potem wyliczyłam i mi zabrakło roślin :p
    nie mogłaś mi zostawić chociaż jednego -.- xD

6. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Może ktoś jeszcze będzie potrzebował. :D

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oby :p

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ooo to nie skończylaś? :(

9. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Powiedzmy :p

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

skończyłam, ale dopiero jak wróciłam z pracy xD
    Aga, ja nie wiedziałam, że z Ciebie tak buntowniczka :p

11. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

hej
    Dopiero wróciłam z pracy, lub jak stwierdziła siostra z płatnej siłowni. Przerzuciłam ok. 2 ton coli i lekko znudzona jestemo_O
    To event kończyłaś dzisiaj?

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hej ;) tak, skończyłam wczoraj ;) a Tobie jak poszło?

ile ton???????? o_O o_O o_O o_O o_O o_O o_O czy to jest zgodne z kodeksem pracy o_O Jessssu o_O o_O o_O

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no to dobrze, czyli pnącze działa :)

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

działa jak szalone xD

15. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Bry:)
    Przyszłam się pożalić, bo muszę w pracy siedzieć :cry: Ale za to wzięłam sobie tydzień wolnego :p

16. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Hejka. :)
    BB już zrobione? :D xD

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dziń dybry xD
    znowu -.- nie przesadzasz trochę? -.-xD
    hej xD a dopiero zaczęłam ale nie wiem w ogóle co klonować, więc trochę ryb robię, trochę wielbłądów, jakieś osły ale jakoś bez szału :oops: a u Ciebie? :)

18. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

U mnie z osiołków, pand i wielbłądów ze zwykłych to była totalna klapa, więc pobawiłam się w miksy. Ogólny efekt to 2 sułtany, 2 pieknouche osły i złoty osioł. :D

19. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

łoł xD :D xD mi miksy nigdy nie idą -.- dziś rano zrobiłam miksy ze świnek ale wyszło prawie to samo co dałam :p

20. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Ja się zdziwiłam, bo mi miksy nie szły nigdy w BB. :D