Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

trochę spóźnione powodzenia i życzę dużo szczęścia i dużo jeszcze raz powodzenia bo wiem jaka to fajna instytucja :oops:

za drzewkiem?? xD

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dobry wieczór :) co tam słychać? Jak dzionek minął?

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Hej xD a jakiś kryzys mnie dopadł :oops: ale podobno ide na urlop od przyszłego tygodnia więc jakiś plus jest xD a jak u Ciebie? xD

4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

o jak super, urlopik :) Ale czemu teraz, a nie w lato?
    Kryzys jesienny? Ponoć zima idzie :cry:
    u mnie mnóstwo pracy - pracy i remontu. Ale jakoś pomału leci :)
    Miłego dnia :)

5. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Bry:)
    No jak to urlop o_O Znowu o_OxD

6. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Spokojnie nie są spóźniłaś się dziś muszę iść załatwić drugą połowę spraw związanych z zus-em;)

7. mika081989

mika081989 Komisarz forum

Dzień doberek jak dzień mija?

8. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Nie zgaduj dalej ;):p

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja to zwalam na moją ulubioną porę .. na jesień xD w lato miałam pare wyjazdów ale to były takie przedłużenia weekendów, mieliśmy sporo pracy w te wakacje:oops: jakies projekty itp. a ja mam niestety takie stanowisko, że ciężko mi kogoś na zastępstwo znaleźć :oops: i w grucie rzeczy urlopy w tym roku zaczęły się u nas od sierpnia i ja miałam tydzień we wrześniu, a że jeszcze trochę urlopu mam to trzeba to wykorzystać xD tylko mój szef zmienny jest, więc nic tu nie jest jeszcze pewne :oops: :p
    Tobie wolno to mi też :p
    żeby było śmiesznie to ja się też wybieram i się wybrać nie mogę, bo wiem ile będzie załatwiania i marnowania na to czasu :oops:

hej xD chceeeee już weekend xD xD a to dopiero wtorek -.- a jak Tobie minął? ;)
    hmmm, za płotem?? xD podglądasz przez szparkę? :p

10. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Może nie będzie aż tak źle, ja tylko 30 minut dziś siedziałam tam. Wiesz im szybciej to zrobisz tym szybciej będziesz miała to za sobą.

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wiem, wiem, najgorsze że ostatnio dość sporo tak sobie odkładam a potem będę zła na siebie, że wcześniej nie zrobiłam pewnych rzeczy ale jak się uda to w przyszłym tygodniu będę latac i załatwiać wszystko.

12. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Lepiej nie odkładaj, trzymam za ciebie kciuki.

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

odkładam, bo mnie nie ma prawie cały dzień w domu, bo dojazd, praca i normlanie wracam o 19.00 to kiedy jeździć po urzędach?:oops: a jak będę mieć trochę wolnego to akurat :)

14. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

No w sumie dziś miałam wolny dzień. Idę z pieskiem na spacer, już mi na kolana wskoczył i czeka.

15. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Pudło :p

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja mam cały przyszły tydzień, dziś potwierdzone xD
    łeeeeeee -.- to gdzies była? xD xD xD musze na monitoringu sprawdzić xD

17. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Bry:)
    Pozazdrościłam Ci i będę pracować tylko 3 dni w przyszłym tygodniu :p Obiecałam sobie, że się będę byczyć , ale pewnie nie będę miała na to czasuxD Ale na grzyby pójdę :)
    A w ogóle to chcę na emeryture:p

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

brrrr xD to w takim razie trzeba zrobić jakąś imprę xD xD xD ja to już minuty odliczam, tylko ten czas tak wolno płynie, a na urlopie minie tak szybko że znowu nim zauważę będę w pracy :p
    Kaś, a co ty na tej emeryturze chcesz robić? o_O xD xD z taką ilością wolneego czas? no wiesz coxD

19. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Heeeej kiedy ten urlop? Szkoda, że pogoda taka sobie, jakby było cieplej to byś fajniej miała

20. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

cześć :D
    a ja chciałabym iść do pracy, tylko pracy brak niestety :D znaczy praca jest, ale dojazdy........
    w ogóle sorki że się wtrącam :D
    no a wracając do pracy...nudy tak siedzieć i siedziec w domu :D
    chociaż, produkuję choinusie z makaronu także mam zajęcie ;)
    milego dnia ;)