Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Niedobrze:( Ale nie martw się, dostaniesz za tydzień:)
    Ja tam dużo nie piję, bo przeważnie za taksówkarza robięxD Ale ostatnio posmakowało mi piwo grejpfrutowe, więc w weekend zawsze jedno obalam:p

2. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

A myślisz że ja nie lubię:D Ale tak można poćwiczyć silną wolę żeby ich nie kupować:p

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wiem, wiem i dam rade :D zresztą sytuacja jest wyjątkowa ....
    grejpfrutowe? o_O to robią takie? :D lubie grejpfruty :oops: :p ale piwo jakoś nigdy mi nie smakowało. Ogólnie to zawsze mało piłam, jak na jakiś imprezach to potrafiłam jedno piwo sączyć przez cały wieczór .. i to jeszcze z pomocą kolegów :oops:
    moja słaba silna wolna jest .. słaba :p ja jak chce to potrafię się zmobilizować i nawet ćwiczyć po dwa razy dziennie, ale stwierdziłam, że moja waga na razie nie jest zła, więc mogę sobie pozwolić od czasu do czasu na coś słodkiego :D .. dobra nawet częściej niż od czasu do czasu :pxD

4. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Ja słodkie jem raz w miesiącu u teściowej:D A z ćwiczeń to mam aktualnie latanie po mieszkanie żeby cokolwiek zrobić muszę kilka kółek po mieszkaniu zrobić i brzuszki:) A na wagę nie wchodzę ale widać było po mnie że przydałoby się zrzucić:D

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

chciałbym mieć taką motywacja żeby jeść słodycze raz w miesiącu :D ale jak już mówiłam na chwile obecną mam słabą silną wolę :D

w pierwszy dzień mojego urlopu idę do pracy -.- miłego poniedziałku wszystkim :D :p

6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dzień dobry. Co to się dzieje, żeby w urlop chodzić do pracy? Trza chyba szefa zwolnić :p

Miłego dnia :)

7. katgad

Hejka:)
    To ja Cię wesprę duchowo w tej pracy:p Ale pociesz się, że to tylko pięć dni i wolne:)

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

chyba za bardzo lubię swoją prace a na niego nie ma mocnych :p xD Witaj Moniczko i zapraszam częściej :D
    w sumie to tylko 3 :p i drugie podejście do urlopu xD poza tym ty mnie nie wspieraj tylko ratuj :p

9. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

a dziękuję, będę wpadać :p teraz jednak udaję się w objęcia kołderki :D dobrej nocki życzę :)

10. katgad

A niby po co mam Cię ratować? Żebyś miała lepiej niż ja:p Ja się męczę to Ty też możesz:pxD
    Idę dziś na pazurki, to może mi sie humor poprawi, bo dziś mam wisielczy:oops:

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

zapraszam, zapraszam :D udanego dnia xD
    noooooo wieszzzzzzzzz-.- ale ty jesteś no :p :p ty przynajmniej będziesz miała ładne paznokcie a ja co? xD :p no ratuj mnie, ratuj :p

12. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

jak na pazurki to zapraszam do mnie! :D

Miłego dnia gospodyni i gościom... :)

13. katgad

Też sobie zrób, fajna sprawa. Idę raz i cały miesiąc spokoju:)
    RatujęxD Wywal szefa8)
    Robisz pazurki? Szkoda, że blisko nie mieszkasz, bo bym chodziła:)

14. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Hejka. :D
    Przyniosłam śniadanko. :D

15. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

robię, no szkoda szkoda ;(

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

z paznokciami u mnie jest jak z włosami, mam ochote ale i lękam się :oops:
    aaaaaa Ola ale pychoty xD xD xD

17. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

No starałam się by było pyszne. :D :p

18. katgad

No nie mów, że zaczęłaś urlop beze mnie o_OxD

19. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

i robisz mi smaka, że aż mi ślinka cieknie :D :p
    nie no co ty :p dziś tak wyjątkowo, jutro do pracy a od poniedziałku na urlop jak mi go nie przesuną xD

20. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

To sobie zrobisz. :D
    Może śliniaczek Tobie kupić co? :D