Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

aaaale jesteście, tak mnie kusić słodyczami jak nic słodkiego nie mam pod ręką :p

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to może dziś coś innego zaserwuję ;)

przyjemnej soboty :)

3. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Mniam, pyszotka ;)
    Dzięki ;)

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no dobra, Gospodyni sama sobie winna, że jej zjadłeś, w końcu ile może sałatka leżeć :p:p

5. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

I dobrze, że zostało zjedzone - teraz to by tak wyglądało

:p

pfłeee..

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

patrz, cytryny nie ruszyły ;)

7. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Może za kwaśna? xD:p:p

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

chyba mało co cytrynę rusza ;)

9. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Ja bym na ich miejscu ruszył xD
    Uwielbiam cytrynki xD

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale z czymś lub w czymś czy tak same też?

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Samą najlepiej;) Uwielbiam tę "cytrynkową" minęxD

12. matiz321

matiz321 Hrabia forum

Sama w sobie jest dobra ;)
    Ale mi najbardziej smakuje skropiona cytryna na rybce smażonej, najlepiej na halibucie ;) No i wiadomo, jak cytryna poprawia smak herbatki <3 Nie ma nic lepszego w zimny dzień niż gorąca herbata z cytryną :)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

się nie śmiej, też lubię cytrynę :p

oj rybek to ja nie jadam, ale pewnie to zdrowe, że i rybkę, i cytrynkę wciągasz ;)
    w herbacie z kolei też bardzo cytrynkę lubię :) i przetwory cytrynowe ;)

14. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzień dobry wszystkim :)
    Paulina no gdzie Ty się podziewasz o_O Jeździsz po tym zamczyskach to Cię pewnie jakiś ryc porwał :p

15. krasnoludek10

A ja to niby nie:p ?
    Rybki bardzo lubię (ale gotowane mi najmniej smakują, pieczonych chyba nigdy nie jadłem) i nie "pewnie to zdrowe", bo to zdrowe jest:p;) Ma dużo mikro- i makroelementów potrzebnych do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu:) Herbatka z cytrynką jest idealna na wszelkiego rodzaju choróbska, tak samo zresztą jak z sokiem malinowym:inlove: A do tego obydwie smaczne:p:music::music: A o przetworach cytrynowych pierwsze słyszęo_O

Dzień dobry, Kasiu:) Oby tylko był dobry:pxDxDxD
    Paulina - wracaj mi tu zaraz8) !!! Bo niedługo własnej chołupy przez te pajęczyny nie poznasz:p A potem będą Ci się śniły duchy biednych pajączków, że im nie oszczędziłaś życiaxD I będą Cię nawiedzać co nocyo_Oo_Oo_OxDxDxD:cry::cry::cry:

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

lub smok ;)

a bo Ty za młody na cytrynówkę jesteś :p:p ale też w wypiekach i wytrawnych daniach cytryna lub jej skórka się sprawdzają :)

17. katgad

Ze smokiem to sobie poradzi xD

Jeśli chodzi o herbatę to się z cytryną nie pije ;) Jakieś enzymy się w tym gryzą. Sporo jest takich zestawień niezbyt dobrych, ale to wszystko wie wujek gogle :)

18. krasnoludek10

A Internet nie zawsze mówi prawdę:p:D Ale ludzie niestety są głupi i łatwowierni8) Jak tylko dowiem się na biologii rozszerzonej o połączeniu herbata + cytryna to dam znać, czy to prawdaxD Bo nauczycielka wie, co mówi;)

19. katgad

Tomku mnie wsio ryba i tak nie lubię herbaty :p

20. krasnoludek10

Ja ostatnio też przerzuciłem się z herbaty na kawę, wodę filtrowaną albo Colę itp. itd.:p A herbatkę piję tylko u babci od strony taty i jej rodzinyxD Bo u od strony mamy to najczęściej soki i kompoty;) Na Wielkanoc rosołek i kurczak albo bitki a u od strony taty jeszcze młodsza siora maluje pisanki:D