Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeee bo wiecie, ja nie mam spodni :p ani jednej pary :p więc wyboru nie mam xD

bo my mamy takie inne namioty :p nie takie współczesne :)

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

okradli Cię? o_O:p

chyba że tak :)

Anetta41 lubi to.
  3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

skąd wiedziałaś? :p

Anetta41 lubi to.
  4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale akurat ze spodni? ;) ciekawe, co za okazy miałaś :p:p

Anetta41 lubi to.
  5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wyjątkowe :p
    jeeeeeeny jak mi sie dziś nie chce nic :p (toż to nowość :p )

Anetta41 lubi to.
  6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no pełne zaskoczenie ;) ale nie przejmuj się, nie jesteś osamotniona w swych uczuciach :p:p

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to może jakieś wagary dzisiaj, co? :pxD

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie no dziś się nie da ;) muszę ogarnąć wszystko w pracy, co by w weekend nie pracować, a może nawet długi weekend sobie zrobić :inlove::music:

a Ty masz długi weekend? ;)

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

mam :) własnie dziś wyjeżdzam :) na turniej :p wiesz rycerze, smoki, zamki i takie takie tam :p do niedzieli! miłego weekendu :)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to samych przystojnych i dzielnych rycerzy, milusińskich smoków, pięknych zamków, no i pogody 8)

11. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

A ja bidulek pracowałam w sobotę i poniedziałek też, więc nie mam weekendu :cry::cry::cry:
    Paulina to ja czekam na dużo fotek :p Nie wytłucz wszystkich rycerzy 8)
    Nakupiłam sobie serwetek w muchomorki i będę robić słoiki na suszone grzyby:music:

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Smoka nie upolowałam ale i tak było super xD wróciłam xD jak tam majówka?:)

eeee no co za gupi, gupi event :cry:-.-

Ostatnie edytowanie: 4 maja 2016
  13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to ja się piszę na parę w prezencie :D z odpowiednią zawartością, oczywiście ;) uwielbiam grzyby jeść, zbierać już niekoniecznie ;)

bez smoka? o_O:p a nie zmokłaś? ;) majówka do wczoraj ładna, od wczoraj leje :eek:>:(-.-

u mnie jest chyba ten sam ;)

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

tam w dzień była piękna słoneczna pogoda ;) ale za to w nocy potworna zimnica :oops: zero stopni -.- dzień przed tym jak tam przyjechaliśmy w nocy było - 1 więc chyba i tak dobrze trafiliśmy :p

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie ma jak pozytywne nastawienie ;) nie przeziębiłaś się w namiocie? o_O

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie, bo nie udało nam się go rozłożyć :p zabrakło jednej części :p a dziś w nocy w wróciłam z kolejnego wyjazdu :D i nawet załapałam się na stajennych, na 3 dostałam dwie nowe zagrody xD a jak tam u Ciebie? odpoczełaś na majówce? :)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

trochę odpoczęłam :) ale troszkę krótko.. ;) udało mi się za to ustrzelić wszystkie zagrody na wyspę w stajennym 8) a już nie chciałam kupować... ;)

a tym razem smoka czy rycerza przywiozłaś? :p

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ani smoka ani rycerza :oops: za to troche błota i siana :p

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

na maseczkę i pod obrusik? ;) :p

20. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Tyle rycerzów a ta nic nie ustrzeliła :p o może chociaż prosiaka z rusztu ? :p