Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

łaaaał :D zaszalałaś tym razem ;) postawię dopiero, jak się z tym papirusem uporam albo skończy się event, mimo że się nie uporam ;)

edycja: na godzinę przed końcem eventu, skończyłam misje 8) czas wystawić tajemniczości 8)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 kwietnia 2016
  2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

super! gratuluje :)

ja kupiłam teraz troche sadzonek ale niestety bez nowości :oops:

3. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Czemu goła latasz? :p
    Nie kupuj sadzonek, ja kupiłam nic nie dostałam fajnego i robię bojkot :p A zanim na gt będzie można słać to i tak pewnie się uzbiera :p

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja kupiłam i żadnej nowości, troche xxl i troche xl :oops: i chyba też bojkotuje w szczególności że teraz wprowadzili te sadzonki jeszcze po 10 F :oops: więc chyba tez je troche pobojkotuje :p

no goła latam.. bo lubię :p :p xD

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

z tym argumentem nie da się dyskutować ;)

ja nawet dostałam derenia, tabebuję i mangostan :) ale nie kupowałam tych za 10FL, nie na mój budżet taka opcja ;)

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja tez nie kupowałam i u mnie tym razem bez nowości :oops:

Boże co to za event :cry: o_O nic nie łapie :p

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech.. znowu dużo siania, a jeszcze potem losowość, więc wiadomo, że mi akurat ten klucz, którego potrzebuję nie wypadnie.. o_O co spowoduje potrzebę siania jeszcze więcej.. :sleepy: a czytam, że niektórzy już pokończyli.. o_O starzeję się ;)
    ale może w sadzonkach eventowych dostaniesz coś fajnego :)

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja to nie łapie o co w tym chodzi ale chyba wlazłam nie do tego pokoju :p wole sianie niż jakies na chybił trafił wyskakujące rybki :)

P.S eeee chyba musze cofnąć te słowa, bo widze że mi tu też jakieś klucze na chybił trafił lecą :oops:

Ostatnie edytowanie: 15 kwietnia 2016
  9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a no właśnie, te klucze to całkiem próśb i gróźb nie słuchają ;) lecą, jak chcą, czyli tak, jak ja nie chcę... ;)

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

event zakończyłam w sobote :p a jak u Ciebie? :)

i znowu poniedziałek -.-

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie skończyłam :eek: nawet nie byłam blisko>:( wylatywały tylko niepotrzebne klucze i tych miałam w nadmiarze, a potrzebne wcale>:(:mad: także oficjalnie stwierdzam, że event mi się kompletnie nie podobał>:(

a do tego poniedziałek -.-

ale może nie będzie taki zły? choć jak na Ciebie to może za ciepło i za dużo słońca? ;)o_O;)

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

:(:(:( mi na początku też wylatywy cały czas te samo na koła nie mogłam trafić ale na szczęście jakoś poleciało.
    ha! i tu cie zaskoczę :p wyjątkowo czekam na ciepłą pogodę :p xD bo chce mi się już jechać na jakiś turniej xD

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no właśnie z kołami miałam problem >:( ech...szkoda rozpamiętywać..masakra jakaś... :mad:

no i masz, zaskoczyłaś mnie :p zimowych nie ma? :p:p czy na zimowe się nie piszesz? ;)

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

plenerówki są jakieś :) i nawet była jakaś propozycja wyjazdu ale..... za zimno :p :p xD

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale może bałwany by z tego były... ;):p

16. katgad

Bry :)
    Dla Ciebie za zimno o_O Przecież lubisz zimę :p Ja tam wolę ciepełko i słoneczko :music:
    Ale od wczoraj tak wieje, że strach z domu wyjść :oops:

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

prawda, prawda, tak mną po drodze rzucało, że musiałam zakupy zrobić, żeby ciężaru nabrać :p;) to wszystko w trosce o bezpieczeństwo ;) :p8)

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

właśnie, nie lepiłam bałwana w czasie tej zimy :cry:
    z doświadczeniam wiem, że ciężko spać po namiotem w taką pogodę :p

taaak..gupi gupi wiatr -.- moja spódnia to robiła fiiiiuuuuuu w każdą możliwą strone-.-

19. katgad

U nas kilka stało bałwanów przed blokiem, ale krótko. A na ulicy można ich spotkać nawet latem :p
    Ja nie noszę spódnic i mam spokój :p

I słusznie xD Ja zrobiłam , ale stanowczo za małe :p

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ani ja :(

kwestia namiotu chyba ;) w końcu są takie na zimowe wyprawy :) chyba, że Cię wtedy bezsenność dopada :p
    haha :) no ja w taką wichurę nie zakładam spódnic i sukienek ;) lub wybieram ołówkową, która nie robi fiiiuuuu ;)

no tak, ale jak się takiemu całorocznemu przyłoży, to można mieć problemy, a śniegowego można lać bezkarnie :p
    wcale? no ale czemu?

też mi się wydaje, że byłabym bezpieczniejsza z jeszcze jedną parą butów na przykład :p