Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

GT będzie gadać co kto szuka :)
    Strasznie mi się podobało ogłoszenie blazersa , normalne do mnie też pasuje :p

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

więęęęęęęęc ja szukam tak: różowe łabędzie, fioletowe kolibry, niebieskie pancerniki i zielone kiwi xD no wiem, wiem z tym kiwi to przegięłam bo to rarytas nooo ale może ktoś się zlituje i mi podaruje :oops:

łee nie widzialam :eek:

P.S dobra... widziałam xD

3. katgad

Rozumiem, że za free szukasz jak przystało na biednego, nowego gracza :p

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

no pewnie :) przecież gram tylko 5 lat :p

5. katgad

No to świeżynka jesteś :p
    Jaja pomalowałaś?

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

no raptem zaczęłam swoją przygodę z grą :p

nie :p bo mnie zdołowałaś :p

7. katgad

No jak zdołowałam o_O To motywacja była :p
    Moi kochani życzę Wam wszystkim zdrowych i pogodnych Świąt, i oczywiście mokrego dyngusa xD

Morrigan i -katie1234- lubią to.
  8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bry poświątecznie :)

jak zwykle, nie można wysyłać w g&t tego, czego poszukuję >:( zasadniczo to już chyba strata czasu na sprawdzanie - powinnam z góry założyć, że znów tak będzie i tyle :oops: ale jak coś, to sowę słać, z tych, co można wysyłać, to raczej mam sporo ;) no tylko itemów nie ogarniam.. ;)

a co słychać generalnie?

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nnoooo własnie to mnie zołuje :p ty zdolna bestio xD
    hej ho :) a jak zwykle nie wiem czego szukam, nie wiem na co patrzeć i w ogóle to mi się nie chce :p xD

10. katgad

Już po lekcjach ? Odrobiłaś? 6 ze sprawdzianu masz ? :p
    Jak nie wiesz co szukać o_O coś dla miecia xD A poza tym to tylko róż i róż no ile można :p
    Dziś było tyle roboty, że mi nawet nie chce się nie chcieć :cry:

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ha, znam ten stan:sleepy:

a no :) nawet nie zajrzałam do balona.. :oops:

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeee sprawdzian mam w przyszłą środe :p

ja różu nie zbieram tylko niebieskości :p trzeba wysoko mierzyć xD

ja zajrzałam ale mój balon się chyba popsuł :p tzn. ogólnie wydaje mi się że mało jakoś ofert było ale też od kilku GT zupełnie nie wiem czego szukać.

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zawsze sobie obiecuje, że na następny ogarnę itemki i zrobię listę braków (choćby na pnączach), ale jakoś nigdy mi się jeszcze nie chciało :p

14. katgad

Bry:)
    Konkursa wygrałam, normalnie klękajcie narody :pxD Sąsiadka mi napisała, ale myślałam, że to primaaprilisowy dżołk :)

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Gratki xD xD jakiego konkursa? :oops::pxD

P.S oooo jaa znalazłam i widziałam :D

16. katgad

Dziękuję :)
    Koooocham takie eventy. xD Różów se ostatnio nakupiłam i się spłukałam, a teraz w dwa dni odrobiłam 12 mln i mam nadzieję, że do końca eventu choć drugie tyle zarobię. :p

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

o_Oo_O łoooo gratki xD mi nic nie zeszło co wystawiłam :p:oops: ani z kolorowych ani z przetworów no buuu :p

18. katgad

A ja na marchewce tyle zarobiłam :p I trochę na ziemniakach, niestety tego zapasu za wiele nie miałam :cry:

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bry :)

widzę, widzę te ceny marchewki i ziemniaczków na targu.. ale nie mam zapasów :( i nie zarobię :( a event jest okropny, bo nigdy mi się nie uda tego papirusu nasadzić :( buu o_O może trzeba się było nastawić na sianie tego, co schodzi w kosmicznych cenach, ale czas wzrostu odstrasza ;) potem mi marchew na polu leży cały dzień i ze strachem otwieram farmę, czy są już chwasty, czy jeszcze nie ;)

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

no ja z marchewką też próbowałam ale mi się nie chciało jej sadzić :p
    ja event zrobiłam :p ale też zdażyło mi się zostawić marchew na cały dzień na polu :oops: cóż gapa jestem xD

uda Ci sie uda :) trzymam kciuki :)

P.S chciałam powidzieć że normalnie co raz bardziej mi się podoba ten event własnie odkryłam sadzonki i stajennych, w stajennych pomijając żółta strzygalnie owczej wełny dostałam dziobaki, kiwi, żółwie więc fajnie a w sadzonkach łoo prawie same xxl :inlove: xDxD i w tym: goji xxl, tamarydnowiec xxl x 3 liczi xxl, kokkoloba xxl ii tabebuja:D :D

Ostatnie edytowanie: 6 kwietnia 2016