Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Czyżby Ci się mój leń udzielił?
    No i się pożalę, że borsuków nie mam :cry:

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tak, ja się czuję zaniedbana :p też dzielnie walczę z leniem ;) a Ty walczysz czy pozwalasz mu poszaleć? ;)

ja też, oczywiście nie mam... a 25 zagród kupiłam :mad: tej wydry czy co tam było ostatnio też nie mam o_O chyba po prostu przestanę się w te tajemnicze tajemniczości bawić :eek:

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

łooooooo Kaś, farma ci się popsuła :p no wreszcie 8) xD :p tzn wspóczuje :p xD
    walcze :p na miecze :p xD

ja przestałam szaleć ze stajennymi, odkąd nagrody można było zdobyć w eventach. Poza tym prawie non stop przychodziły mi albo jakieś bobry albo coś żółtego czy tym podobne. W ostatnim czasie prawie nie zdarzyło mi się trafić nowość :oops: Nowość mam albo z eventów (bo akurat ta zagroda jest jako gwarantowana wygrana) albo od Kasi :) w tej edycji kupiłam tylko jednego stajennego, za moje zaoszczędzone z drzewka floreny i dostałam żółty chlew xD więc BP mnie już dawno wyleczyło ze stajennych teraz by mogło z sadzonek :p

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

z sadzonek też się pewnie wyleczę, jak tak dalej pójdzie ;) chyba że ktoś mi powie, jak można taką zepsutą farmę naprawić ;)

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hah xD też bym chciała wiedzieć jak 8)

6. katgad

łoooo żółtości dostałaś? szał o_O Jakoś te ts nie adekwatne do lvl, im więcej pracy wkładasz w grę tym większe guano dostajesz. Jak na razie to najlepiej na tym wychodzą nowi gracze

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dostałam xD ale że to unikat to oddam tylko za coś różowego :p marzą mi się różowe kolibry :inlove:

..ale Kaś, zawsze tak było i to się pewnie raczej nie zmieni :oops:

P.S a w ogóle to właśnie odkryłam że jest event :p xD

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to jeszcze niewielkie spóźnienie ;)

9. katgad

Spostrzegawczość 10 8) Ja wczoraj skończyłam :p

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Kaś, dopiero wczoraj? :p starzejesz się :p eventy ci idą co raz wolniej :p xD:p

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

gratki :) mi się dopiero pieluchy kręcą, potem o maluchach pomyślę :p

xDxDxD

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wstawać śpiochy xD

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

przecież nie śpimy :p no dobra, przed czwartą spałam ;)

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a ja już byłam jedną nogą za drzwiami gotowa jechac do pracy :p
    alllleee mam lenia xD

15. katgad

Nareszcie ktoś wstaje o mojej porze :p
    Renzo jest jakbyś nie zauważyła :p Tłukę te krety, ale na razie nie mam wizji co bym chciała upolować.

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

zauważyłam bo mnie się wyświetliła wielka informacja na farmie :p nie umiem walić w te krety zawsze mi to marnie wychodzi :p wole siłomierza :) raz spróbowałam w balony ale też marnie :p
    właśnie jak patrze na te nagrody co są to tez mam dylemat :p

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zawsze mi się to dość brutalne wydawało ;)

też mi te krety nie idą, jak już, to siłomierz ;)

bry wieczór :D

18. katgad

U mnie tylko krety, mam najczesciej 15 punktów, czasem 20, w balonach 10, a siłomierz i skrzynki to max 3 :p
    Chyba sobie na jacka cytrynę popoluję :)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to ja w siłomierzu mam zazwyczaj 15 albo 20 punktów, na krety potrzebna mysz, a ruszać mi się nie chce po nią z kanapy, w balonach bez szału, skrzynki ogólnie katastrofa ;)

-katie1234- lubi to.
  20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eee te skrzynki to jakas porażka, nie trafiam dobrze to nie gram :pxD:p raz chyba doszłam do 3 skrzynki a tak to lipa :) w siłomierzu mam z reguły 15-20, w balonach troszkę mniej za to krety :oops: