Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a polej gdzie Ci wygodnie ;) no ja mam tak, że jak akurat będę mogła za półtorej godziny zebrać, to pryskam SN, bo potem to już na przykład cały dzień się nie da na farmę wejść.. dlatego mi ten specyfik tak schodzi ;) ale eventu i tak nie skończę, bo najczęściej zbieram plony raz dziennie...dobry wynik to dwa zbiory ;)

moje, nie oddam :p:p

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hej hej hej :)
    Przyszłam zobaczyć co tam u Ciebie słychać? Zapracowana jesteś czy co? :p

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

mi tez się czasem tak zdarza jak wiem, że nie będzie mnie dłuugo w domu. Ja ostatnio żadnego eventu nie kończe :p
    heeeej xD ostatnio brak mi czasu na farme a co dopiero na forum :oops: staram się zaglądać ale głównie do OO :oops: co tam u Ciebie? :)

4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Wow co tak wcześnie wstajesz? Do pracy? Ja mam teraz same nocki, już 3 tydz. Jeszcze kilka tyg mnie czeka.

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no ja też mam z tym kłopot.. a najlepsze, że mi te zwierzaki za ciężko wyprodukowane dla nich prezenty dawały PD i TPD, no i jeszcze SG.. nie wiem, czemu mnie nie lubią.. :( a Ty coś fajnego dostałaś? pnącze odblokowane?

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oooo rany nocki? :oops: to ja już nie narzekam :p ja tak wstaje w porywach od 3 do 5 :) po piątej jak normalnie jade rano do biura, a o 3 lub 4 jak mam coś do załatwienia na mieście lub gdzieś dalej :)

pnącze odblokowałam, nagrody... w sumie bywało lepiej, ale też nie za bardzo pamiętam co dostałam, ogólnie całego eventu nie zrobiłam, teoretycznie nie powinnam mieć jednego itemu ...ale mam :) za toooo jestem mega zadowolona z sadzonek xD nie to że mi wpadły nowości to jeszcze mi wpadły zaległe nowości xD xD

7. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Nooooo żyjesz xD Tylko praca i praca, straszne wiesz:p
    I gratki sadzonek :) Ja se kupiłam po 20 i mam po nowości, więc mogło być lepiej:p No ale jak wiadomo to starych graczy ma się głęboko:p

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a mi nie wypadły ani nowe nowości, ani zaległe nowości :( a sadzonek z 50 kupiłam, tak się zawzięłam..

już nie narzekaj, ja od dwóch tur nie mogę dostać nowości...ani tych nowości z poprzedniej tury... :eek:

9. katgad

Jak przestaną być nowościami to wtedy będą nam wypadać na potęgę :oops:
    Kto co szuka bo może mam. Nowości mam po 1 to nie dam, ale coś tam się starszego znajdzie :)

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oj jaka tam praca, ja tam na Bahamach się wylegiwuję :p :p słońce, plaża, morze :p a u nas tylko deszcze :oops: co to za zima??
    ojjj a czego ci brakuje? :)
    też to zauważyłam :oops: jak czegoś nie trafie to nie trafie a potem leca jak szalone :oops:

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2016
  11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tak, tak, jak się od kogoś dostanie albo w evencie dadzą, to będą z sadzonek wypadać zamiast nowości :mad:

Górski jałowiec, Tabebuja, Drzewo mangostanu, Drzewo grejpfrutowe, Dereń, Wampee, czyli wszystko, czego wysyłać nie można ;) ktoś mnie tam wyjątkowo nie lubi ;)

a Wy czegoś poszukujecie?

12. katgad

Ja tam jak zwykle szukam sama nie wiem czego :p Może w balonie upoluję coś, chociaż na razie to bidny ten balon

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie mam jakoś weny do tego eventu :oops:

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a mi się nie chce go przeglądać ;)
    udało się coś upolować ciekawego?
    chyba mam podobnie ;)

15. katgad

Bry :)
    Ja ostatnio do niczego nie mam weny :p Kto chce za mnie iść do pracy?:p
    A w ogóle to gt jest coraz nudniejsze, tylko róże i róże, a najlepiej te róże daj za darmo bo nie mam.....

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja to mam jakoś tak od paru edycji, teraz to tylko raz zajrzałam do balonu, ale jakoś nic nie widziałam dla siebie :oops:
    dlatego jak jest GT to nie zaglądam na forum :p bo mnie irytuje takie cwaniactwo :oops: :p

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

eee... pracy mam po kokardkę.. więc odpadam, ale chyba jak zwykle na bieżąco nie jestem...jakie róże? o_O

w balonie widzę to samo...oddaj, co masz, za orzech włoski ;)

18. katgad

Różowe zagrody :) Rozbraja mnie tekst "podaruje ktoś jakąś różową zagrodę, bo żadnej nie mam" :sleepy: I oczywiście daj za darmo nowości, jakby to niezbędne do gry było....
    I w balonie dokładnie to samo. Myślę, że gdyby wstawianie oferty było płatne sg to by co niektórzy pomyśleli

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

aaaa... :) a ja się głowię, czy był jakiś super item, którego nie mam i nawet nie wiem, że chcę mieć ;) ;)

no też mnie takie podejście irytuje nieco.. owszem, jak mam czegoś więcej, to wysyłam czy to sąsiadom, czy kurczakom, czy komuś z forum, choć to raczej tak po forumowej znajomości, nie z ogłoszeń.. ;)

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

cześć dziewczyny :) oj ostatnio coś was chyba zaniedbuje :p ale jakoś tak nie mam weny co do forum że szok :p a ogólnie to mam lenia na wszystko :p xD