Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ha, co by było, gdyby się psiak nie sprężał.. ;) 10 min. wcześniej się w łóżka podnosić :p masz ferie, to możesz przećwiczyć :pxD a poważnie, co tam w ferie planujesz porabiać?

o_Oo_Oo_Oo_O

no to widzisz, idealnie 8)8)xD:p

bry dzień :D

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Lenić się:p:D:D:D A dzisiaj sprzątać... O rany! Ile będzie powiadomień w przyszłym tygodniu w sobotęxD !!
    ale liceum/gimnazjum chyba też ;) A może Ty do Baczyńskiego chodziłaś???

Ostatnie edytowanie: 1 lutego 2016
  3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie do Baczyńskiego ale ten sam budynek ;)

4. krasnoludek10

Czyli Technikum (imienia patrona nie znam) ;) ?? Jaki kierunek :) ??

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie, nie technikum. Dawno temu tam jeszcze było liceum profilowane i ja chodziłam do tego liceum ale teraz już je chyba zlikwidowali :oops:

6. krasnoludek10

ooj - to szkoda, nawet nie masz jak "zawodowo" ani prywatnie odwiedzić :(

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

mieliśmy tych samych nauczycieli co liceum i technikum, więc pewnie jeszcze ktoś tam został z moich czasów :p wiem, że moj wychowawca jest na emeryturze ale za nim akurat nie tęsknie :p

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bry dzień :) jak się tylko patrzy przez okno, a nie wychodzi z domu, to nawet ładny ;)

jak tam gotowość na event? ;)

9. krasnoludek10

A mój to taki luzak, że będę tęsknił :p Na integracji tylko pilnował, aby o 22 wszyscy byli już w swoich pokojach i nie palili :D:D:D

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeee mi to ostatnio jakos te eventy ostatnio nie idą :oops: ten też jakoś średnio :oops: a jak u Ciebie? :)
    hah :) dobry wychowawca to podstawa, nasz to miał nasz gdzieś nasza klase i to co się w niej działo, był nawet pomysł, żeby zmienić nam wychowawce ale w końcu został ten sam :oops:

11. krasnoludek10

A to pech - rzeknął Lech :p 66 papierów mache jeszcze... Zobaczymy ile wyleci z orkisza i goździków...

12. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Bry :)
    Moja wychowawczyni to była równa babka i do tego styl ubierania niepowtarzalny. Była mała i okrąglutka, a nosiła falbaniaste spódnice i trampki :p
    Event fajny, już zwrócił mi się sn, zużyty w evencie a na wyspie zrobiłam półtora lvl, kilka mln pd na farme tez wpadło.

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

aaaaaaa no czemu tak? :p ja jeszcze wozu nie skończyłam, a sadze i sieje i mega ciężko mi idzie ten event :cry: zresztą ostatnio każdy mi tak idzie :cry: a w ogóle to gratki :p :) xD

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Rób wszystko, żeby zdobyć brakujące paski. Opłaca się :)

15. krasnoludek10

Ja się tu wypacam a i tak z pól wypada około 70:cry::cry::cry:

16. MOD_Zgredek*

Bo nie masz się wypacać tylko sprężać :)

17. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Wypadajki słabo leciały, a z drzew to już całkiem kicha. Siałam uszlachetnione goździki z super nawozem i się dozbierało. Teraz mam wystawione myszy i się koszyki zbierają. Opłacalne bardzo i coś dużo złotych bananów leci, może nowa część wyspy się szykuje

18. krasnoludek10

też sieję uszlachetnione ;) Polecam :) Pytanie - ile rosną uszlachetnione goździki ??

19. MOD_Zgredek*

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

event marniutko :( sieję i sieję,a wóz nadal niegotowy :( a u Ciebie coś przyspieszyło?