Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ja też chcę :D ale potem wygrzać kościska w ciepłych krajach :p

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a gdzie chcesz nas zabrać? xD:p

3. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

To jak lecimy w ciepłe kraje, to ja już się pakuję xD Wystarczy mi 5 minutek i jestem gotowa xD
    Mam wolny tydzień, ale się naleniuchuję :p

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w nieznane :D

a ja mam ferie :p

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

tyyyy weź i spakuj mnie :p bo jak ja zaczne to przed latem nie skończe :p xD
    jak to ferie? :eek: też chce xD

6. katgad

Spakuję, spakuję xD Ja tam szybko się zbieram xD
    Ja Ci dam ferie,do roboty:p Ktoś musi pracować , gdy my odpoczywamy:pxD

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie ma :p żeby mieć ferie, trzeba wybrać jedną z dwóch opcji - uczyć się lub nauczać ;) więc jak tam wolisz ;)

no moje ferie niewielkiego zakresu mojej pracy dotyczą, więc w sumie to też zasuwam, tylko parę godzin w tygodniu mniej ;)

8. katgad

A to do bani z takimi feriami :p
    Jak się nie wybyczysz to się wolne nie liczy :p

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to prawda :) zawsze w takich chwilach sobie myślę, że mogłabym mieć całkiem wolne ;) ale tylko w ferie, wakacje i święta o tym myślę :p

no a co z tym bałwanem? stoi już? ;)

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

w ogóle to ja protestuje bo nikt tego bałwana nie chce ze mna robić :cry: :p i w ogóle to nie mam siły dziś nawet ręką ruszyć :oops:

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

z tym bałwanem tak sama walczyłaś czy inne sprawy Cię wykończyły?

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

inne sprawy :) ale zbliża się weeeeekend więc odpoczne :D i się wyśpie! xDxD

13. katgad

Czyżbyś musiała dużo rękami tłumaczyć xD
    Tylko nie prześpij weekendu :p

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a mi się weekend w pracy wykrzaczył.. o_O więc się nie wyśpię.. :eek:

ale Wam i snów spokojnych życzę, i jawy odprężającej :)

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie :p ale troche wstawanie po 4 i 5 dało mi się we znaki :p
    powinien być zakaz pracy w weekendy, współczuje.

aaaaaaaaaa czy tylko mi idzie kiepsko ten event :( że nawet na itemy nie uzberam :(

16. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

No to zarzucam wędkę i do dzieła...
    Jak tam weekend? Js z siostrą zrobiliśmy sobie wypad nad morze. Pozdrawiam z Kolobrzegu ☺

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mi też idzie kiepsko z najwyższą roślinką(PD)i przez zeszłoroczne Dożynki(ale super by było gdyby w przeszłość można było się cofaćxD A w przyszłość nie wiem jak wyruszyć :p), dlatego zrezygnowałem :(

18. katgad

Bry:) To jak coś to weź pnącze, bo itemki będę miała dla Ciebie :)
    Jutro już do pracy, no jakoś wolne stanowczo za szybko mija :cry:

19. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niestety jestem zmuszony się z Tobą zgodzić, Kasiu :( A nie da się nic nie robić, bo to nudne, a życie jest za krótkie by się nudzić;)xDxDxD

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeee no w zimie nad morze? być tak nie może :p udanego wypoczynku :)
    ja kombinowałam ze wszystkim a piórka i tak mi nie leciały :oops: z dożynkami sam jesteś sobie winien, mając takie zaplecze jak mówiłeś ja bym się nie odważyła brac udział w dożynkach ;) trzeba było zaczekać na rozwój sytuacji i potem ewentualnie się za nie brać (poczytac na forum o wcześniejszych dożynkach). Dla mnie dożynki to czyszczenie farmy ze wszystkiego co się ma, a szkoda mi od tak oddać 4 lata poświęconego czasu, dlatego też nie bawie się w dożynki, no i patrze też realistycznie, że mimo tych 4 lat to mam marne szanse na to by być w Top.
    Kaś, wzięłam pnącze i starczyło mi na dwa itemy te za największą ilość gwiazdek, zabrakło mi tego za 150 :oops: z wypadajkami zawsze było kiepsko no allleeee żeby aż tak :cry: