Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dzień dobry :) jak tam w nowym roku? mi zimno.. :eek: ale Ty się zimy doczekałaś w końcu, co nie? :)

2. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobra, przyszłam zameldować, że żyję :p Brywieczór :) Tak ogólnie to roboty po uszy, zimno strasznie, jakieś lato i urlop by się przydał :p
    Jak żyjecie w nowym roku ?

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w hibernacji chyba ;) też już myślę, jak będziemy narzekać na upały :p

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeeee no niby tak :p ale czy musi być aż tak zimno :p a dziś śnieg jeszcze spadł :p xD
    wiesz co, jak możesz, ledwo zima przyszła a ty już o lecie :p

eeeee no wiecie, co? :p takie upały a ja mam się w ubraniu kisić :p xD

5. katgad

Bry :)
    A jak Ci się podoba szkoła farmerska? ja dziś wywaliłam niegrającego kurczaka, właczyłam szukanie nowego i co? Dostałam tego samego :cry:

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

no co ty? ja codziennie prawie wymieniam a jak nie wymieniam to sami odpadają bo się na czerwono świecą :oops: ta szkoła to jakaś pomyłka :oops:

7. katgad

Dobra...znów tego co drugi raz dostałam to wywaliłam i co? Dostałam go po raz trzeci.....no żesz..na stałe mi go przypisali czy jak :cry:

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie oszukasz przeznaczenia :p xD

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nigdy mi się to nie zdarzyło... o_O ba, ostatnio, po wielu, wielu miesiącach trafiłam na grającego xD już wyrósł :cry:

najwyraźniej 8)8)

u mnie padał, jak było tak strasznie zimno i wtedy był znośny (choć tak sypki, że o bałwanach zapomnij..), ale teraz się podtopił, znów przymarzł i oczywiście leżałam na parkingu >:(:mad: a co, zima bez siniaków, to nie zima o_O:eek:

10. katgad

Brywieczór.
    Wywaliłam kurczaka tego z przeznaczenia i tym razem dostałam innego. Mam teraz 4 grających i jeden obibok, no i jeden wysyła punkty, a to już cud.
    Nakupiłam sobie gęsich wydmuszek i próbuję sobie jakieś maszkarki stworzyć, na razie się naoglądałam cudzych i wena mi przeszła :p

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to już czas na wydmuszki? zawsze w tyle jestem..

12. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Hej, co dobrego w Nowym Roku ?:)

13. katgad

Pewnie, że czas, w tym roku święta pod koniec marca, a nie lubię robić nic na ostatnią chwilę. :)

Paulina zabieraj mi ten śnieg no, ja chcę lato :cry:

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też uważam, że już wystarczająco wymarzłam i poobijałam się w tym roku.. :oops:

no ładnie, to by mnie święta zaskoczyły.. o_O bym się dziwiła, czemu ludzie śniegowe króliki lepią ;)

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

śnieggggggggggggggggggg xD xD xD wreszcie mnie zasypało xD no wywinęłam dziś orła :p auć :oops:

16. katgad

To za karę :p A za to , że tak lubisz zimę to byś mi auto odśnieżała co? :p

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

lubie ale chyba nie aż tak 8)xD:p ale choooo lepić bałwana xD

18. katgad

Za duży mróz i się nie chcą lepić bałwany :cry: Ale wytarzać się w śniegu możemy :p

19. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Można do Was dołączyć? Tzn na ten śnieg.. :p

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

jaki tam mróz :p przecież ciepło jest xD :p
    jaaaaaa, a gdzie ty była jak cie nie było? -.- xD uuufffffff ale dobrze, że zdążyłaś na lepienie bałwana i śniegowe aniołki xD