Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

w sumie to ja kocham zimę ale jak jest zimno to marudze ze mi zimno :p a jak ciepło to ze gorąco :p jak głodna to ze jesc chce :p no ale cóż-juz tak mam xD

Morrigan lubi to.
  2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja zimę też bardzo lubię, za to nie znoszę lata i upałów ;) pomarudzić, ze zimno muszę ale i tak uważam że zima to najlepsza pora roku, tylko żeby śnieg był a nie tak jak ostatnie zimy, że tyle tego śniegu, że szkoda gadać:oops: chociaż jesień też lubię i nie uważam, żeby była szara, brzydka i ponura :p

chrumcia91 lubi to.
  3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

łożesz.. -.-
    rozumiem, że jak śniegu nie będzie, to kupisz armatkę i nastrzelasz? ;)

czyli lubisz narzekać? ;)
    u mnie jedynie parę płatków po południu podobno spadło :) ale są Twoje, jeśli chcesz :p
    z jedzeniem Cię zupełnie rozumiem, też nie mogę pojąć, jak można nie zapewnić mi odpowiednich dostaw pożywienia na czas ;) najbardziej to dokucza gdzieś w górach, jak Mąż mój się upiera, bym nie jadła już więcej batoników przed obiadem, a na obiad daleko ;) (pół godziny z burczącym brzuchem to tortura ;) )

chrumcia91 lubi to.
  4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

no fakt :p jak nie będzie śniegu to może być mały problem z lepieniem bałwana :p

czasem mi się zdarza :)

to już pare płatków bliżej bałwana :D

5. chrumcia91

tez nie lubie upałów :p

zawsze mam małe milkiwaye albo inne malutkie batoniki w kieszeniach kurtki xD

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

leeee to jeszcze robią te batoniki? o_O

chrumcia91 lubi to.
  7. chrumcia91

robią :D
    w biedronie jakiś czas temu kupowałam twixy,snickersy, marsy i "miliłeje" xD te takie malutkie :) "poręczne" są na narty xD i nie tylko na narty... :D jak człowiek zglodnieje to zawsze mozna sie "zapchać" troche. wlasnie...mialam kilka do samochodu wrzucic :D dzs musialam po bułke zajechac do sklepu bo mi w brzuchu burczało :p

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bry dzień :)

już na plusie temperatura, to na razie z bałwana nici..

batoniki w góry to podstawa :) chyba w ogóle na dłuższe wyprawy :) też zawsze coś ze sobą niosę :) choć tak w normalnym trybie to za wiele batoników nie jadam, to w urlopowym pochłaniam sporo ;)

jakie plany na weekend, Dziewczęta? :)

chrumcia91 lubi to.
  9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oooo łał, serio, nie wiedziała, że jeszcze je produkują, łał z pare lat ich nie jadłam :p allllle narobiłaś mi smaka :D
    eee ja to się chyba będę kurować do końca, bo mnie jeszcze katar i kaszel trzyma:oops::sleepy: a jakie plany u Ciebie? :)

chrumcia91 lubi to.
  10. chrumcia91

ja w weekend nic konretnego :p
    wieczorem zasiądę przed eurosportem, jutro sie wyspie-obejrze na wspolnej z całego tygodnia :p, moze zrobie zakupy na wyjazd, moze jakies pranko-bo w koszu mi sie przesypuje i na wyjazd trzeba zacząć sie powoli pakować, wieczorem do wujka na imieniny na chwile a potem przed eurosport :p w niedziele rano pewnie pocwicze troche na gitarce, potem sie ponudze i pomarudze jakie to nudy w niedziele :p i wieczorem eurosport :p
    w miedzyczasie oczywiscie farma :D

powinnam posprzątac, ale strasznie mi sie nie chce...no ale musze sie zmusić, wiec moze jutro :)
    a no i jescze na cmentarz musze pojechac bo w tym tygodniu nie byłam :oops:

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

mnie zaintrygował wyjazd :p gdzie jedziesz i czemu nas nie zabierasz? :p xD

12. chrumcia91

do włoch na narty na 2 tygodnie (pierwszy raz na tak długo :p ), a czemu was nie zabieram? hmmm. laptopa zabieram, internet ma byc wiec w sumie tak jakbym was zabierała :D

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oooooo zazdraszczam!! xD tyle śniegu, ulep za mnie bałwana :p xD

chrumcia91 lubi to.
  14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj to tak, to się kuruj :) ja jeszcze poczekam :p na szczęście dobrze potrafię ukrywać objawy ;) bo się okazało, że dziś trzeba balować ;)

strasznie dużo planów o_O jak Ty to wszystko ogarniasz? o_O a jakich sportów jesteś fanką, że tak rezerwujesz sobie na nie całe wieczory? ;)

hmmm...brzmi wspaniale.. (no te narty w moim wykonaniu to już mniej, ale śnieg, widoki, grzaniec, WOLNE ;) :inlove::music:)

i koniecznie machnij mu foto i nam go pokaż :D i mógłby nas pozdrawiać na przykład.. ;)

15. chrumcia91

Fanką sportów zimowych jestem-a konkertnie to narciarstwa alpejskiego :p

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

aaaaaa też tak kcem xDxD

chrumcia91 lubi to.
  17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a ja nie daję rady na narciarstwo alpejskie patrzeć - po prostu kolana mnie od tego bolą ;)

chrumcia91 lubi to.
  18. chrumcia91

a ja oderwać się nie moge:p

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mogę sobie wyobrazić - to widowiskowy sport, a jeszcze, jeśli sama jeździsz... :)

chrumcia91 lubi to.
  20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to ja się chyba lepiej nie będe wypowiadać na temat swoich przygód z nartami ale lepiej mi sie na nie patrzy w telewizji niż samej jeździ :p

chrumcia91 lubi to.