Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

właśnie to zobaczyłam u siebie :D :D :D Kaś, to jeszcze 100 :p Gratulacje! :D

2. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Halloween się zbliża to przyszłam trochę postraszyć :pxD A u mnie bez zmian wszystko po staremu :)

Cześć Kasia :) Nic nowego się nie wydarzyło :)

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a grasz jeszcze w coś? czy tylko straszysz? :D :p :p

4. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Paulinaaaa ratuj !!! Normalnie padam na twarz:cry: Rano kopałam działke, a teraz przygotowuje do malowania, a wszystko muszę sama i nie mam siły już :cry: No mam nadzieję tylko, że malowanie będzie bez problemu i potem tylko czekanie na meble zostanie
    :)

5. kontakt23

Właśnie jestem zajęta grabieniem liści,bo trochę naleciało :p

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie ma jak urlop? odpoczynek pełną gębą ;) preferuję jednak tryb remontowy, w którym osoby zajmujące się daną dziedziną profesjonalnie uwijają się pod moją obserwacją i często krytycznym spojrzeniem ;) a że mój Mąż ma taki zapał do jakichkolwiek prac po pracy (nie no urlop to świętość, urlop jest od urlopowania), to tylko chwilę marudzi, że przecież by to zrobił.. ;)

a jak Wam się, Dziewczęta, nowy event podoba?

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a co ja ci mówiłam ostatnio o urlopach?! się nie słuchasz to masz :p trzeba było powiedzieć, że remontujesz to bym swoich ścian nie ruszała :p :p
    szalona :p :p chcesz pograbić u mnie? :p u mnie też troche ich naleciało? :p
    ja na szczęście jestem już po mini remoncie przedpokoju i kuchni :) obyło się bez ofiar śmiertelnych więc jest dobrze :p :p
    a event dopiero zaczełam więc ... jeszcze nie wiem :p

8. katgad

Pocieszam się, że to ostatni urlop w tym roku :p
    Evencik powoli się robi. A w nagrodę, poniedziałkowego kopania działki, rozkłada mnie grypsko -.-

9. kontakt23

Chyba jednak to nie moje pola byłyo_O bo znalazłam jakieś zagrody kiwi,świnie pomarańczowe,psy i perfumerie :D

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

z ofiarami to u mnie różnie bywa... partaczenia nie znoszę >:( a że jestem okropnie wredną osobą, to nie boję się werbalizować swoich myśli na ten temat ;)

grunt to być wynagrodzonym za trudy ;) kuruj się, a nie maluj :)

czego to liście nie przykryją ;) ;)

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja ci chyba powiedziałam co ty masz zrobić z ulopem,eee? to kiedy mnie zabierzesz na te Bahamy? :p i mi się choróbskiem nie wymiguj :p :p
    łooooooo :p też chce takie pola :D :p
    gratki :D
    my malowanie czy jakies tam inne drobne prace to sami robimy :) w zeszłym roku albo dwa lata temu mieliśmy fachowca, co nam miał pomóc ze ścianami, jakaś siatka była kładziona czy coś .. w gruncie rzeczy miało zając do góra 3 dni.. trwało prawie da tygodnia -.- niestety tak jest z fachowcami, że czasami się trafiają i tacy.

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no niestety, tak to bywa.. gdyby jeszcze była pewność, że będzie to zrobione dobrze.. :oops:

13. kontakt23

To prawda można znaleźć niezłe skarby ;)

Po dłuższym namyśle doszłam do wniosku,że to mogą być pola Naszego ''rodzynka'' :p

Dzięki :)

14. katgad

Bry :)
    Ten nasz rodzynek to pewnie pola całkiem zapuścił :p
    Malowanie odfajkowane :)
    Event skończony :)
    Teraz mogę się byczyć :p

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no nie, jak Ty, Kasiu, dałaś radę skończyć malowanie i event jednocześnie? bez malowania jeszcze zbieram podgrzybki... -.-

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hej dziewczyny :) event skończyłam wczoraj i teraz się lenie :p xD ależ mi się nic nie chce :oops:

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tylko mi zabraknie tych podgrzybków? ech.. :( -.-
    też chce się polenić :) może bym się wykurowała wreszcie... -.-

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

mogę się z Tobą grzybkami podzielić :p jestem 65 na plusie :p

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no ale jak? jak to się robi? o_O

edycja: no dobra, zebrałam..uff.. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 listopada 2015
  20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

sama się dziwie bo z wypadajkami u mnie zawsze kiepsko :) gratuluje :)