Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

bry :)
    spóźniona, ale z życzeniami szczerymi - wszystkiego, czego zapragniesz :) aby zdrówko dopisywało i humor dobry także, aby otaczała Cię życzliwość ludzi i pomyślność w każdej dziedzinie :):)

i na dalszy ciąg świętowania:

Morrigan lubi to.
  2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oooo jeju :D bardzo, bardzo dziękuję :) :) :D

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w prezencie znajduje się, to co akurat najbardziej chciałabyś dostać ;)

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

serio? o_O:eek: dostanę ten dom z 5 sypialniami, 8 łazienkami, 3 salonami i basenem? xD a garażu na prawdę będzie stało piękne czerwone kabrio? xD xD:p

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no w formacie kartonika, oczywiście ;) ;)

6. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Puk, puk[​IMG]
    Dzień dobry[​IMG]
    Co słychać Paulinko ciekawego?

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Ania xD:DxD hej xD
    a u mnie stara bida :oops: :p a co tam u Ciebie? gdzie ty byłaś jak Cie nie było? ;)

8. Karpiczka

A tu i tam się szwędam:) Ogólnie też stara bida trochę zaległości książkowe staram się nadrobić:)

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a ja z okazji bezrobocia nadrabiam zaległości serialowe ;) dotarłam do aż 6 odcinka serii pierwszej Gry o Tron :p i nie moge się zmobilizować żeby obejrzeć następne :oops: iiii obejrzałam wszystkie sezony zombiaków xD z książek wałkuje teraz o kosmosie :p

10. Karpiczka

Z seriali to ostatnio obejrzałam 3 sezony House of cards (domek z kart), teraz oglądam Detektywa, w Grze o Tron jestem na początku ostatniego sezonu, a z książek to czytam jedną wojenną i jedno romansidło i lista do przeczytania znowu się wydłużyła o nowe pozycje na półce:)

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie oglądałam ani jednego ani drugiego a Gra o Tron jakoś mi nie idzie :oops: ja mam już tyle pozycji to przeczytania że łoo matko a jeszcze koleżanki mi co chwila coś podsuwają, że fajne, że warto przeczytać. Na ostatnim wyjeździe koleżanka zaraziła mnie kosmicznymi sprawami i teraz głównie czytam tego typu rzeczy.. reszta czeka :)

12. Karpiczka

U mnie mąż co chwile coś kupuje a do tego na komputerze od groma książek i kiedy ja mam to przeczytać:)

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

oooo to fajnie masz :D mi nikt książek nie kupuje :cry:

14. Karpiczka

Na szczęście mój mąż też nałogowa czyta:D Bo tak to pewnie też by mi nikt nie kupował:)

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ale Ci dobrze :D chociaż ja ostatnio przystopowałam z zakupami bo za dużo wydawałam i już nie mam gdzie ich trzymać :oops:

16. Karpiczka

U mnie też się miejsce kończy:)

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Zabieram kawałek torta(xD) i kieliszek szampana ;) Twoje zdrowie, Paulina :) !!

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie umiem, jakoś korzystać z czytników :oops: wole jednak potrzymać, poprzewracać kartki, powąchać :p a potem marudzę, że mi miejsca brak :p
    cudowanie rozpijam młodzież pikolo :D :p

19. Karpiczka

Też wolę książki papierowe ale ostatnio do biblioteki mi za daleko teraz mam do niej około 3 km:)

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to ja mam troche więcej, chociaż podobno u mnie w mieście też jest :) ale chyba jakaś widmo bo nikt nie wie gdzie i jak :oops: