Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

będziemy kręcić bączki i palić gumę? :D nigdy nie jechałam traktorem, chyba nawet nie stałam w pobliżu traktorów ;) najbliżej to chyba w aucie, jak trzeba toto wyprzedzić na drodze ;)

hmm..no to ja ciągle wybieram złe roślinki na ten event ;) spróbuję z brokułami zatem 8)

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hahaha nie próbowałam kręcić bączków ale to może być ciekawe doświadczenie :D
    u mnie z połowa rodziny jest gdzieś rozlokowana po wsiach, więc traktor mi nie obcy :)
    no teraz mi wypadło od 15 do 20 sztuk, to sobie na dwóch posadziłam brokuły a na jednej cebulę ale event już dałam na stracenie, wiedziałam, że będzie marnie z wypadajkami ale nie sądziłam, że aż tak:(:oops:

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Moja siostra prowadziła z tatą na wsi za młodu samochód - jeee, ja niestety nie :p Wie ktoś, jakie są zadania programisty??

4. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Niech pomyślę... może programowanie?

Morrigan lubi to.
  5. krasnoludek10

Czego xD ?? Takich Wordów(nazwa własna) i w ogóle??

6. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Programowanie to pisanie programów. Różnych. Takich Wordów też. Choć nad Wordami ze względu na ich rozmiar na ogół pracuje cały zespół "pisarzy".
    Programiści informatycy tworzą systemy operacyjne, piszą aplikacje webowe, tworzą programy przeznaczone dla komputerów, tabletów i smartfonów. Elektronicy piszą oprogramowanie wbudowane przeznaczone dla samochodów, urządzeń agd, rtv i wielu innych dziedzin. Automatycy zaś programują sterowniki, które zarządzają procesami przemysłowymi w przedsiębiorstwach. Są jeszcze robotycy, których programy dbają o to, żeby roboty robiły, to co mają robić :)
    Te zawody często się przenikają i pracodawcy na ogół wymagają ukończonych studiów na kierunku informatyka lub pokrewnym, znajomości konkretnego języka programowania i zagadnień dziedziny, którą się osoba będzie zajmować.

Morrigan lubi to.
  7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a ja miałam awarię neta i miałam wczoraj wystrzelać jeszcze ostatnie piłeczki i coś sobie może kupić, ale wyszło na to, że kompletnie nic z tego eventu nie mam :mad::(:cry:
    więc chyba musisz mi tymi bączkami humor poprawić xD tylko sobie kask kupię ;):p

8. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

tak nic totalnie?:eek::eek: u mnie kokosów z tego eventu nie ma ale coś tam wpadło :)

kask już dla Ciebie mam :D
    chyba, że wolisz taki:
    [​IMG] wiesz, musi pasować do różowego traktora :p

9. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Bry :)
    Wiesz, że nie mogę się doczekać kiedy urlop się skończy o_O Mam tyle dziwnych zajęc, że mi brak czasu na leniuchowanie:cry:

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

trudno się zdecydować... prawdopodobnie są jednakowo twarzowe ;)
    nic kompletnie nie mam z eventu, bo ciułałam te monety i miałam uciułać rano, a nie mogłam :eek:

ech...a wypoczynek to kiedy? w pracy? ;);)

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a ić ty :p jak można w urlop nie poleniuchować -.- :p ale z drugiej strony to ja tez się nie moge doczekac kiedy do pracy :p
    aaaaa ojej no to szkoda :( ja w pierwszej kolejności brałam pnącza a potem reszte :oops: w sumie za dużo nie wzięłam ale coś tam wpadło :oops: ogólnie średnio mi się udał ten event :oops:

12. katgad

Bry:)
    Wczoraj ganienie za kosiarką, dziś porządki na działce i padam na twarz....ale hura jutro mam wolny8)
    Na 20 stajennych 1 pancernik....szkoda, że bardziej im zależy na nowych niż starych graczach. A jakby nie patrzeć to stary gracz zawsze coś wyskrobie na floreny, a nowy pogra kilka dni i zostawia.

13. krasnoludek10

I dlatego...

Dziwny jest ten świat:music:

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eee nie chwal dnia przed zachodem słońca :p znając życie wstaniesz rano i będziesz coś robić :p
    gratki :) mi przyszły bociany. ... hmmm..chyba myszy.. kiwi :oops: ale ze mnie skleroza, nie pamiętam reszty ale nic godnego uwagi :oops:

Hej, hej :)
    Jak tam w szkole? :p

15. krasnoludek10

A jak ma być?? Pełno kartkówek :eek: A znając moje szczęście jutro pan od fizyki mnie zapyta o grawitację (nie F= mg) a ja jestem nawet jak tłumaczy kompletnie zielony z tego tematu-.- A na pierwszej lekcji kartkówka z biologii a grupa 1 ma w środę :eek: Ej, mają więcej czasu :(:cry::cry:

16. katgad

Bry :)
    i coś na osłodę :)

Morrigan lubi to.
  17. krasnoludek10

O! To dziś :eek: Przede wszystkim super męża, mało wrogów i mało od przyjaciół fochów :) I przychodź, bo zaraz się zaślinię przez ten tort:pxD A! I dobrej pracy i dobrze wychowanych dzieci:)

Morrigan lubi to.
  18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Kaś, no weź :D ślicznie ci dziękuję :p cudownie jest mieć znowu 18 lat :D
    dzięki bardzo, dobra praca to jest coś co mi teraz jest potrzebne :D

19. krasnoludek10

To co, kroimy tort ;) ???

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

co to za pytanie? :D pewnie że tak :D
    łeee ale ze mnie gospodyni :oops:częstować się proszę :D