Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ależ u mnie też nie ma problemu - w restauracjach, w których jadamy w miarę regularnie już wiedzą, że piwo/wino jest dla mnie, a soczek dla Męża :p:p

2. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

haha i dlatego moi znajomi zawsze ubolewają, jako jedyna nie piję alkoholu więc byłabym idealna ... gdybym miała prawko i mogla ich rozwozić do domu w nagłych potrzebach :p

3. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie mąż ogranicza sie do drobnych napraw przy aucie. Mycie, sprzatanie, ubezpieczenia, tankowanie robię sama.Drobiazgi jak dolewanie płynów, olejów, ładowanie akumulatora czy zmiany wycieraczek też robię. Żarówek sama nie wymieniam, bo za dużo zachodu:p
    Ja ogólnie mało pijam, więc często robię za szofera. Ale nie bardzo mi to przeszkadza :)
    Paulina masz okazję za free zrobić prawko, niech się znajomi zrzucą, będą mieć szofera :p

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dobry pomysł taka zrzuta :) z korzyścią dla wszystkich :) chyba że Paulina też nie polubi prowadzenia autka.. ;)

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Kaś, to ja już wiem do kogo będę sie zwracać w sprawie drobnych samochodowych usterek :p serio, pewnie nawet bym nie umiała zatankować :p :oops:

hahaha :p prawo jazdy na razie nie dla mnie, mam problem z przyswojeniem teorii a co dopiero jakbym musiała wyjechać na drogę o_O przerażające :eek::eek:

6. katgad

Paulina nie ma sprawy :) Koła nie zmieniałam jak na razie, ale to dlatego, że mam pakiet dla bab i mi to robi pomoc drogowa :p
    A teoria najlepiej wchodzi w czasie jazdy. Ja się uczyłam wieczorami jak puściej na ulicach i spokojnie można było na skrzyżowaniach postac i znaki obgadać :) No i pomogła mi bardzo taka stara gra, jeszcze z czasów komuny. Były to plansze ze skrzyżowaniami i dziurkami, nakładało się to na specjalną podstawe z bolcami i patyczkiem wciskało się kolejność jazdy, zapalały się światełka zielone i czerwone. Fajna zabawa i nauka :) Teraz takich nie ma:oops:

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wymagasz ode mnie za dużo :p a nie moge po prostu sobie jeździć na moim różowiutkim rowerku z kokardkami i z dodatkowymi kółeczkami :p ...w bezpiecznym miejscy po chodniku :p

8. katgad

Na takim?
    Jak masz kask, nakolanniki, kamizelkę odblaskową to możesz xD

Ostatnie edytowanie: 17 września 2015
  9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

tak! dokładnie xDxD taki będe mieć :p
    nie mam :eek: :eek::cry:

10. katgad

Ale byś się przesiadła w coś takiego xD
    Się dobrze zastanów :)
    Dzień dobry :) Dziś tylko do 12-tej i tydzień wolnego :) Oczywiście od pracy, bo zajęć sobie tyle nazbierałam, że w tydzień nie obrobię :p

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jak już koniecznie musi być w różowym..

i podobnie, jak na rowerku, można wiatr we włosach poczuć ;)

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dziewczyny, ja to bardziej myslałam o czymś takim :p

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie no, w astonie to bym się na przejażdżkę wprosiła 8) a taką maszyną to może mi jednak się zrobić niedobrze ;)

14. katgad

a weźmiesz mnie na przejażdżkę ? Proszę, proszę, proszę :inlove:

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

obiecuje, że nie będę szarżować na drodze i będę jechać powoli :p zobaczysz będzie fajnie :D
    Kaś, będziemy śmigać i szarżować po drodze xDxD tylko nie mów Kalince :p xD
    jak tam pierwszy dzień urlopu? :)

dziewczyny jak event? bo ja jestem totalnie już zdegustowana -.-

16. katgad

Hejka :)
    No jak na pierwszy dzień urlopu to miałam pracowicie - rano przegląd auta, potem malowanie pudełek, potem do powiatu, bo mi miejsce w dowodzie się skończyło, a potem do koleżanki na kawkę i na badanie składu ciała :) W sumie dopiero po 17-tej się przywlokłam do domu :p
    A jutro rano jak będzie pogoda maszeruję na grzyby :)
    Event taki sobie, mam złote pnącze, a jutro zobaczę co jeszcze chcę.

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Witaj w klubie8) od prawie, że 7 rano do 17 poza domem8)

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nooo to ładny początek xD szalona, odpocznij, powylegiwuj się :p
    ja to nawet nie wiem czy na zwykłe uzbieram -.-

ciesz się szkołą dopóki możesz, potem jak przyjedzie praca to dopiero zobaczysz jak jest fajnie ;)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to może się skuszę ;)

będę udawać, że nie wiedziałam :p

a event kompletnie mi nie idzie :mad: nie wiem, czy cokolwiek zdobędę :cry:

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

jeee zobaczysz jak będzie fajnie :D kiedyś na wsi prowadziłam traktor, po polu, fajnie było :p
    ja nie wiem co jest nie tak, posadziłam goździki wypadło mi 8 wypadajek -.- 8 >:( teraz posadziłam brokuły i tylko na jednym polu, wypadło mi ich 20 o_O z jednego pola o_O