Morrigan

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Morrigan, 30 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dobra, biorę sznurka i lecę 8)xD

to jest jakiś wyjątkowy wyjątek :p ale zauważyłam, ze lepiej mi idą stajenni z tego typu eventów niż iście ze stajennego :p no zobaczymy jak utylizator będzie szedł :p

2. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobra eventa zrobiłam, mam pnącze i itemki xD

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

gratki :D wiedziałam! :p
    a ja się własnie chciałam pochwalić, że mi tylko jednego itemu brakuje :p mnie wyprzedziłaś :p :p pnącze jest, nawet drzewko i wilki mi się trafiły i Kaś, najlepsze z najlepszych ... mam nalepkę! :D no i jednego itemu brak ale i baterii więc jak nazbieram to gram dalej :D :p

4. katgad

Gratki :)

Nalepkę też mam. Baterie to nie problem, bo mam na głównej super pola, sieje goździk ulepszony w szkalrni + wiązanka+ kisotol czy jak mu tam + pnącze z kasztaniakami i goździk rośnie natychmiast z super nawozem i z pola jest za każdym razem 43 nublony. Teraz poustawiam drzewa bo szkoda sn.
    W sumie jeszcze z tych lepszych to mam kowhai, tarnine, perfumerie i 2x marcel długouchy

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

czy ja już ci mówiłam, że cie nie lubię? :p
    gratki :)
    szczerze powiem, to jeszcze nie odkryłam o co chodzi z ta szklarnią :p :oops::oops:

6. katgad

Super sprawa, ja trochę późno sie za nią zabrałam i długo polowałam na komplet uszlachetniej, ale mam zrobione róże i goździki. Na eventy super sprawa.

Zrobiłam jeszcze i mam jeszczee lipę i znów 2x marcel :p Ale koniec na tym na dziś :)

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

muszę poczytać, brałam się za to może z dwa razy ale w sumie to nawet nie wiem co z tego wyszło :p

gratki Kasiu :)

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Widzę ze Wam lepiej idzie w evencie niż mi. Ja jeszcze nie zaczęłam hihi

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

na razie całkiem przyjemny event :) pewnie zmienię zdanie jak nie trafię 3 itemu :p

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no i znowu wszyscy z przodu w evencie :( ja pd gromadzę najwyraźniej mimo woli ;)

za to jak zaczniesz, to się nagrody posypią :)

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeee no jeszcze nie wszyscy :p jeszcze jedne item 8) -.- nie martw nie tylko Ciebie lubią punkty ... znowu -.-:p

12. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Ja przez te kocie i utylizatorowe punkty miałam 3 poziomy do przodu, także nie mam na co marudzić. xD

Miłego dnia. ^^

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

No zaczęłam i w 5 minut skończyłam. Pnacze zdobyte i już po evencie

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

gratulacje :)
    eeeee no nie przesadzasz? -.- mi nadal jednego itemu brakuję :oops:

15. Wika7022

Dzięki. :)

Mi jeszcze pnącza i 2 itemków, oraz duuużo baterii. :(

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

mi niestety też brakuję baterii i itemu z ostatniej puli za 35 baterii :) będzie dobrze :)

17. Wika7022

Mamy jeszcze 6 dni, ale znając moje szczęście, nie wyrobię się. :p

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a ja zdobyłam na razie jeden itemik :eek: i na brak baterii cierpię, choć nie wytrzymałam i 100 kupiłam.. :oops:

19. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

:eek::eek: no wiesz :p mój stan baterii wynosi 33 xD ale jeszcze troche czasu jest więc na razie nie panikuję :p

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

chyba się zacznę przyzwyczajać, że mi eventy nie idą wszystkie, nie tylko te, gdzie trzeba dużo zbierać ;) a w ogóle, to się przebrałaś :) ładnie, ładnie :)