Moringa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika elizabetha11, 1 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. elizabetha11

elizabetha11 Aktywny autor

Witam.Mam problem z ulepszeniem XXL Moringi.Kupiłam drzewko podstawowe i nie mogę postawić ulepszenia. Przelogowywałam się, przestawiałam drzewko i dalej nic.Bardzo proszę o pomoc.

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A nie masz przypadkiem tej moringi z renza? Jeśli tak, to postaw od razu na zieloną trawkę.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli ulepszenie Moringi XXL zostało kupione w Wesołym miasteczku Renzo, to należy postawić je bezpośrednio na zielonej trawie ponieważ posiada w sobie podstawę. Po usunięciu do paska rozdzieli się na podstawowe drzewo i ulepszenie XXL.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Yaris_123, dziękuję za pomoc.

4. elizabetha11

elizabetha11 Aktywny autor

Wieeeelkie dzięki.Nie przyszło mi to do głowy. Bardzo dziękuję.Drzewko stoixDxDxD

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, a skoro problem rozwiązany to temat przenoszę do właściwego działu i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.