Moringa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Carllota-, 29 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Carllota-

-Carllota- Forumowy żółtodziób

Witam, mam problem z drzewem moringi. Odblokowałam w świątyni drzewko podstawowe, posiadam jego ulepszenie XXL, które zdobyłam w wesołym miasteczku. Niestety nie mogę ich ze sobą połączyć. Stawiam drzewo podstawowe na wyspie, wybieram ulepszenie, żeby je na nie nałożyć, podstawowe drzewko jest podświetlone ale połączyć się ich nie da. Proszę o podpowiedź, co może być nie tak. Z góry dziękuję za pomoc.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Moringę XXL zakupioną w Renzo należy postawić bezpośrednio na zielonej trawie bez drzewa podstawowego.

Z poradnika Wesołe miasteczko Renza:

- Moringa XXL - jest połączeniem podstawy i ulepszenia i dlatego stawiamy ją na zieloną trawkę. Dopiero po ponownym schowaniu do paska rozdzieli się na drzewko podstawowe i ulepszenie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. -Carllota-

-Carllota- Forumowy żółtodziób

Bardzo dziękuję za odpowiedź :) można zamknąć temat

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.