Moringa XXL

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Slaw3ek, 6 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Slaw3ek

Slaw3ek Czeladnik forum

Odkryłem drzewko Moringi na Bahamie, w sklepiku kupiłem Moringę zwykłą. W miasteczku Ronzego zdobyłem Moringę XXL . Postawiłem zwykłą Moringę na polu, i chciałem nałożyć XXL. Lecz ta sie nie nakłada. Resety, przelogowania nic nie dają. Ta Moringa XXL z miasteczka to jakaś fikcja..?? Bo XL nakłada sie bez problemów.

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Czytałam, że moringę od Renza trzeba postawić na polu, bo to jest podstawa + nakładka.
    Po zdjęciu z pola będzie podstawa i nakładka osobno.
    Ale może ktoś to potwierdzi jeszcze :)

3. Slaw3ek

Slaw3ek Czeladnik forum

Dziękuje za podpowiedź. Tej opcji nie próbowałem

Faktycznie . Nie trzeba do tej Moringi podstawy. Stawia sie od razu na polu . Dziękuję za poradę .

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 sierpnia 2015
    zzizzie lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Slaw3ek, skoro wszystko się już wyjaśniło to temat pozwolę sobie zamknąć. :)

zzizzie, dziękuję za pomoc. :)

zzizzie lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.