moringa xxl

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Sloneczko1982, 30 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sloneczko1982

Sloneczko1982 Aktywny autor

Witam nie mam jeszcze odblokowanej w świątyni moringi xxl a chciałabym ją zakupić w Renzo i przesłać ją komuś podczas gt. Czy uda mi sie ja przesłać?

Ostatnie edytowanie: 30 kwietnia 2015
  2. Niestety dopóki nie masz jej odblokowanej to nie będziesz mogła jej wysłać ponieważ będzie na razie niewidoczna :)

Poprawki dotyczące funkcjonalności handlu:

* zablokowano możliwość zdobycia przedmiotów/zagród/warsztatów/drzew o wyższym poziomie, niż poziom gracza (dotyczy to zarówno opcji wymiany, jak i podarku).
    W związku z powyższym:

- Jeśli gracz, któremu chcemy wysłać podarek, nie posiada odpowiedniego poziomu w grze, przy próbie skorzystania z opcji "Podaruj" przedmioty będą posortowane odpowiednio według poziomu odbiorcy.

- Wyszukiwarka: przedmioty, zagrody, warsztaty i drzewa, które ze względu na poziom nie mogą stać się przedmiotem handlu, zostaną odfiltrowane.

* Kliknięcie na przycisk z “+” w celu zakupu licencji, przekieruje nas teraz bezpośrednio do odpowiedniej zakładki w Galerii Handlowej.

3. Sloneczko1982

Sloneczko1982 Aktywny autor

:cry: Szkoda, że nie mogę sprawić miłego prezentu sąsiadce. Bardzo dziękuje za odpowiedz. Życzę owocnych wymian. Można zamknąć

4. Również życzę owocnych wymian i skoro można to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.