mops w kolysce

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -norbijas-, 26 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mam pytanie odnosnie tego itemu...czy byl on kiedykolwiek wymienialny w czasie gt?

MKMK2002 i magdalena lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co wiem nie było możliwości wymiany tego itemu w G&T.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. -norbijas-

alez oczywiscie ,ze mam jeszcze jedno pytanie..prosze wyjasnij mi w jaki sposob user [nick usuwam] czyli czlonek ekipy posiada dwie sztuki???
    [screen z nickiem usuwam]

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 lutego 2019
  4. SMOD_Atena

-norbijas- nick oraz screen z nazwą Gracza usunęłam, podawanie takich informacji bez zgody Gracza jest zabronione:

2.13. Dane osobowe/kontaktowe

Zakazane jest publikowanie danych osobowych innych osób. Do danych osobowych zaliczamy także wszelkie dane kontaktowe (numery lub loginy do komunikatorów, adresy e-mailowe, itp.). Zabronione jest też podawanie nicku w grze innych graczy oraz członków ekipy.

Kara:
    31- 51 pkt

Tym razem upominam słownie.

A co do itemu to:

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. -norbijas-

mozesz zamykac bo widze,ze cala sprawe cudownie pozamiatalas pod dywan...
    mam tylko jedna prosbe do Was czyli ekipy...nie piszcie ,ze jestescie rownoprawnymi graczami tak jak my...bo tak nie jest i sprawe,ktora teraz poruszylem jest tego dobitnym dowodem......zreszta zastanawiam sie co jeszcze moga skrywac Wasze farmy......

6. SMOD_Atena

-norbijas- to nie jest żadna tajemnica, że członkowie Ekipy mogą otrzymać jakiś bonus czy floreny, jednak aby poznać szczegóły musiałbyś wstąpić w nasze szeregi, zapraszam.
    A skoro mogę to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.