Montwa

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Montwa, 10 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Deklasacja to mało powiedziane.
    Przejechałaś po mnie jak walec.
    Przyznam, że nie miałam czasu na analizę poszczególnych spotkań.
    Byłam na urlopie i w głowie miałam tylko jaki to dziś szlak wybrać.
    Ale to nie zmienia faktu, że miałaś super nosa.

Mam jeszcze chwilkę czasu aby wytypować wyniki i powalczyć o brąz z agulą :inlove:

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Łukaszu! Pozwolisz, że się dopytam, bo miałem wątpliwości a propos wyniku Agi;) Najpierw patrzymy na dokładny wynik, potem na rozstrzygnięcie, na końcu na różnicę goli i nieważne, który warunek jest spełniony, to gracz dostaje 1 punkt:)? Bo o ile dobrze rozumuję mecz Argentyna - Szwajcaria, to żadna z dziewczyn nie trafiła dokładnego wyniku ani rozstrzygnięcia, ale Aga pomyliła się o mniejszą liczbę goli.

Makowiska i Montwa lubią to.
  3. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Andrzej jeszcze może przyatakować:p ale skoro walczy o główne zwycięstwo to jednak w tym pojedynku trzymam kciuki za Agulę :):).
    Bo czy Andrzej jest w stanie trafić 4 wyniki idealnie w punkt8)?
    A czy Agula nie trafi ani jednegoo_O?
    No już za tydzień będziemy wszystko wiedzieć :D

Montwa i krasnoludek10 lubią to.
  4. Montwa

Montwa Weteran forum

Jasne, Tomku, dopytuj. :)

W fazie pucharowej najważniejsza jest zasada, by rozstrzygnąć kto z danej pary uczestników swoim typem jest bliżej prawdziwego wyniku.
    No i najpierw patrzymy na samo rozstrzygnięcie. Dokładny wynik sam w sobie nie ma tu odniesienia - traktujemy go jako właściwe rozstrzygnięcie.
    Gdy 2 osoby miały dobre rozstrzygnięcie, wtedy patrzymy kto jest bliżej golami.
    Tak samo patrzymy gdy żadna osoba nie ma dobrego rozstrzygnięcia. I tą zasadą objęty był mecz Argentyna - Szwajcaria. :)

Wszystkie zasady punktowania w rundzie pucharowej zawarte są w tym poście:

https://board-pl.farmerama.com/threads/montwa.97533/page-62#post-2788791

:)

.

krasnoludek10, Makowiska oraz grakula16 lubią to.