Montwa

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Montwa, 10 października 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Montwa

Montwa Weteran forum

Ostatnie edytowanie: 8 czerwca 2026 o 20:05
  2. twardy81

twardy81 Analityk forum

Zgłaszam się do konkursu

3. [andy74]

[andy74] Zaawansowany

Łukaszu, jak już Ci pisałem wchodzę w to.

4. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Nie znam się zupełnie na piłce, ale wchodzę w to mówi się, że głupi zawsze ma szczęście.

5. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Fajny pomysł Łukaszu.:)
    Udziału nie biorę, bo się wcale na tym nie znam, ale chętnie przekażę nagrody.
    Powodzenia organizatorowi i uczestnikom.:inlove:

6. kamder

kamder Hrabia forum

Ja chętnie też wezmę udział (Chociaż moja losowość potrafi platać figle :p)

7. Makowiska

Makowiska Generał forum

Brawo sąsiadeczko! Już mam dwie sąsiadki. Ja też się nie znam. Będę strzelać, przecież to piłka nożna.

8. Danutana

Danutana Półbóstwo forum

Witam
    No mnie też:D namówili

9. dora4370

dora4370 Stary wyjadacz

Ostatnie mistrzostwa świata oglądałam będąc jeszcze w szkole średniej w 1982 roku .Prawie cały internat zbierał się na stołówce gdzie był telewizor . Pamiętam jak przed meczem z Belgią , któryś z kolegów wywiesił transparent Polska -Belgia 3:0 , śmiechu było co nie miara i nikt nie przypuszczał że ten wynik w rzeczywistości okaże się strzałem w dziesiątkę :).
    O teraźniejszej piłce wiem tylko tyle że nadal jest okrągła xD , ale chętnie wezmę udział w konkursie i do puli nagród też coś dorzucę .

10. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Och Aniu, przecież wiesz, że to Twoja sprawka. Co będzie, to będzie ale bawimy się ;)

11. alex130865

alex130865 Forumowy żółtodziób

Witam,
    zgłaszam się do konkursu

KsiądzxD lubi to.
  12. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ja także wezmę udział w miarę możliwości

Miśkowo i KsiądzxD lubią to.