Mojego kolegę nie wiadomo za co zbanowano.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Pavelocity444, 22 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pavelocity444

Pavelocity444 Okazjonalny autor

Jak wyżej. Mój kolega chciał zagrać , ale nie dość , że nie mógł się zalogować to jeszcze pisało na czerwonym pasku czarnym pismem"Zostałeś zablokowany przez administratora". Sam mówił , że dzień wcześniej tylko zbierał plony itd. Po czym wyszedł. I tutaj się pytam: Za co on właściwie tego bloka dostał? Jego nick:Marcel9c.

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Niestety nie jestem wstanie tutaj Ci pomóc.

Po pierwsze twój kolega musi napisać zgłoszenie do pomocy technicznej w tej sprawie. Jest to jedyna oficjalna droga. Na forum nie rozmawiamy o blokadach.

Druga sprawa jest, taka że tylko osoba zablokowana może uzyskać takie informacje. Jak wspomniałem wyżej na forum osobom trzecim nie są podawane takie informacje.

Tutaj pozostaje wysłanie zgłoszenia przez twojego kolegę do pomocy technicznej.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Problem został wyjaśniony - autorowi wskazano rozwiązanie - temat zamykam :)

Miłego wieczoru.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.