Moderator

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika blazers, 12 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Czy w razie przyjęcia do ekipy jest jakiś okres ochronny /miesiąc , dwa , trzy?/ w trakcie którego nic nie trzeba moderować i wystarczy po prostu bywać na OFF-ie , czasem np. pobawić się niezobowiązująco na kurzej , gdzieś coś napisać , ale nie moderować ?
    Interesuje mnie ten temat , bo rozważam złożenie aplikacji , ale grę znam średnio i kilka miesięcy przyuczania byłoby jak najbardziej na miejscu.
    Jeszcze chciałbym podpytać czy w tym okresie otrzymywałbym jakieś wynagrodzenie /FL/ ?

Z góry dziękuję za poważne podejście do tematu i nie zamykanie zapytania bez udzielenia konkretnych odpowiedzi i mojej zgody.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Informacje jakie są wymagania znajdziesz tutaj: Zapraszamy do ekipy - formularz kontaktowy

Zapraszam do wysłania zgłoszenia, jeśli okaże się że zostaniesz przyjęty do Ekipy to wtedy uzyskasz wszystkie niezbędne informacje.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. blazers

W ogóle nie pytam o wymagania , bo znam je znakomicie i spełniam bez problemu , a ktoś taki jak ja to dla was byłby wielki skarb. Także proszę czytaj ze zrozumieniem Ateno.
    Odpowiedz ze swojej boskiej łaski na zadane konkretne pytania i po temacie.
    Wtedy będę wiedział czy warto wzmocnić wasz skład EKIPO:).

4. SMOD_Atena

Tak jak wyżej napisałam:

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie oprócz tych, na które odpowiedzi otrzymasz po przyjęciu do Ekipy?

5. blazers

Mam , czy ze swojej strony polecałabyś pracę w EKIPIE /możesz się rozwinąć , chętnie poczytam/ jak dużą można mieć z tego satysfakcję , czy mógłbym liczyć na Twą pomoc i czy ogólnie chciałabyś ze mną współpracować /wróć, dowodzić/ ?
    To dla mnie bardzo ważne.

6. SMOD_Atena

Oczywiście, że polecam i zapraszam, link do formularza podałam wyżej. Pozostałych odpowiedzi udzielę tak jak i wszystkich niezbędnych informacji po tym jak już zostaniesz przyjęty do Ekipy.

Czy masz jeszcze jakieś inne pytania?

Ostatnie edytowanie: 12 października 2017
  7. blazers

Kłódka , udanej moderacji i wielu spełnień na OFF-ie.

Kasialka i Marrylan lubią to.
  8. SMOD_Atena

Dziękuję, wzajemnie i kłódka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.