Moderator - łatwe pytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 8 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Czytam sobie właśnie wątek z pomysłami graczy i w pewnym momencie zwątpiłem bo niedawno czytałem że Dragon opuścił szeregi Ekypy
    Teraz pytanie - czy byli członkowie Ekypy nie są już blokowani tak jak na starym forum ? tzn zapis że zablokowany i bez avka ?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 każdemu byłemu członkowi ekipy odebrana są prawa moderatora.

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

No to to wiem przecież kiedyś byłem pseudo moderatorem :p
    Tylko pytam o to co w pierwszym poście czyli zapis że zablokowany oraz brak avka

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 taki opis widnieje po zdjęciu praw moderatorowi.

5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

TL_Mouse xDxDxDxDczytasz o co pytam ?
    Jeszcze raz !!
    Na starym forum jak moderator kończył kadencję to był zapis że jest zablokowany i tracił avka - takie tam aby nie mylić kto rządzi na FF
    Teraz jest tylko offline i to może mylić że w pewnym momencie (tak za rok lub dwa - rotacja w ekypie ) może wejść ktoś świeży na FF i patrzy a tam sami moderatorzyo_O

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 na starym forum było jak piszesz, a tu jest jak widzisz, miłego wieczoru :)
    Proszę dopasować sygnaturę do obowiązującego na forum rozmiaru.

7. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

xDxDxDxD Ja wiem że sygna jest nieregulaminowa i już zarządzam jej likwidację !!!!
    Proszę przekazać Panu Wojchilli ze trochę to jest nieteges i niech to zmienią bo niedługo bedzie się nam userom wydawać że otacza nas 1k aktywnych moderatorów o_O
    Do zamknięcia- Dziękuję

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

zgodnie z życzeniem autora zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.