MOD_Stokrotka

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by MOD_Stokrotka, Jul 30, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Po prostu mi wesoło xD

2. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Pierwsze słyszę...
    Co do Tadka - informacje...niekoniecznie przydatne do czegokolwiek...

Gorzej, jak po przeczytaniu nic się nie rozumie.

3. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Ano...
    Powiem Ci, że pierwsza książka pisana dialogiem, którą zrozumiałem to była ostatnia część Harry'ego Pottera hahaha

wolf031973 and MOD_Yasmina like this.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A u mnie "Kolor magii" chyba:p

tigre likes this.
  5. Oj dzieje się u mnie dzieje w wątku a ja gapa nawet nie wpadłam się z Wami przywitać :( Witaj Bożenko, Aniu, Krzysiu, Tomku.
    Super że czujecie się dobrze, zapraszam na małe co nieco :)

6. krasnoludek10

Czyżby torcik:inlove: ??? Bardzo smaczny - dzięki Madziu i najlepszego:) A tak przy okazji - dobryj dzjen;)

7. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Ja Pottera w ogóle nie rozumiem...
    A pewnie, że czujemy się dobrze, szczególnie przy takim torcie...mniam, mniam:):):)
    A że już pora na lekką kolację, to podrzucę coś...

kanapki_koreczki11022013.jpg

8. krasnoludek10

Porywam ostatni półmisek, jednakowoż dziękując za posiłek:) Aniu - ale w sensie języka, wątku czy czego Pottera nie rozumiesz?

9. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Nie rozumiem...no właśnie...chyba fenomenu Pottera. Dla mnie to tragedia, próbowałam kiedyś czytać, na setnej stronie zrezygnowałam>:(.
    Podobnie jest w Władcą Pierścieni - to już podwójna tragedia - ten biedy Frodo/czy jak mu tam/ błąka się, pływa, umiera...latają jakieś karły, elfy, gnomy, dziwne stwory o nieokreślonych charakterze, a wszyscy szukają, a może zgubili...pierścienie...kto to wytrzyma?xD

A który to półmisek porwałeś? Tak pytam z ciekawości...:)

10. krasnoludek10

3 od lewej, od dołu:)

11. Za jadło dziękuję, skubnęłam ze wszystkiego po troszku a co do tych "lektur", nigdy żadnej nie miałam w ręku, jak juz czytać to coś porządniejszego :D
    Miłego dzionka kochani :*

12. krasnoludek10

Madzia - no normalnie jak moja siostra, streszczonka, kartkówka zdana, wypracowanie też, opracowane na lekcji albo ktoś dał spisać, o! Matura! Nawet nieźle zdałam!!!

xDxDxD I ona chciała kiedyś być dziennikarką:p A ja nadal nie wiem, na jakie studia iść:mad::mad::mad:

13. Ja piszę o Twoich "lekturach" że nie czytałam :D Żadnych Potterów i tym podobnych :D Wszystkie inne z przyjemnością ale już w dorosłym życiu, w szkole to była jakaś kara to czytanie :p A co do studiów, wybieraj to w czym czujesz się dobry a nie to czego chcą inni.

Krzychu2907 likes this.
  14. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Widzisz, bo to jest tak, że się to albo uwielbia, albo nienawidzi :)

15. krasnoludek10

W wielu rzeczach jestem dobry w jednakowym stopniu:p A Pottera to i ja nie mam jako lektury;) Miałbym w gimnazjum, ale padło na "Kolor magii":p A religia.. Jak coś, co naprawdę nie istnieje (magia w MLP typu zaklęcia albo w Potterze) może być złe? W ogóle tego nie rozumiem..

16. Nie Ty pierwszy i nie ostatni :)

17. krasnoludek10

No, ale cóż, jak jestem u babci, która codziennie chce chodzić do kościoła (nawet jak jest chora) i przeżywa nawet telenowele albo filmy kryminalne/seriale jakby to było prawdziwe, to muszę to tolerować - rodziny się nie wybiera tak jak i nauczycieli, innych pracowników czy charakteru swojego pracodawcy...

18. Życie Tomku, życie :)

19. krasnoludek10

No niestety... Dziwny jest teeeen świaaaat!!!!

20. Świat nie jest dziwni tylko ludzie jeszcze za mało inteligentni żeby go zrozumieć :) Wszystko przed nami

Thread Status:
Not open for further replies.