MOD_Stokrotka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Stokrotka, 30 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Jakie tam na okrągło - przywidzenia maszxD

b7ozena lubi to.
  2. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

szkooooda, myślałam, że znalazłam pokrewną duszę ;)

3. krasnoludek10

Po co Ci pokrewna dusza jak męża już maszxD

b7ozena lubi to.
  4. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

a co ma piernik do wiatraka xDxDxD pokrewną duszą może być stary piernik spod budki z piwem i małoletnia córka sąsiada ;)

5. krasnoludek10

To, że wybranki serca szukamxD

b7ozena lubi to.
  6. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

Tomek, jesteś słodki, ale nie łapię się w Twoim przedziale wiekowym, za to mam zajefajne siostrzenice :inlove:

MOD_Zgredek* lubi to.
  7. krasnoludek10

No przecież wiem, że się nie łapieszxD

b7ozena lubi to.
  8. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

fajny facet z Ciebie, to niedługo trafisz na swoją połówkę :inlove:

9. krasnoludek10

Oj no,nie przesadzaj że fajny, bo pierdoły i chudzielca to nikt nie chce i kogoś kto nawet jak śpisz a przed chwilą coś jadł, to naczynia wynosisz:p I lektur prawie wcale nie ogarnia.. Kto takiego chce, no kto i takiego, który się na zawód zdecydować nie może:p

b7ozena lubi to.
  10. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

ha ha ha xD właśnie opisałeś 99% nastolatków, a co myślisz, jaka ja byłam w Twoim wieku, a żebyś zobaczył mojego męża :inlove: obraz nędzy i rozpaczy :D a jednak go chciałam (i nie ja jedna) :inlove: o Ciebie też będą się dziewczyny tłukły, tylko daj im szansę, nie chowaj się za komputerem :inlove:

11. krasnoludek10

Ale w ogóle to niewysportowanego już żadna nie chce:pxD

b7ozena lubi to.
  12. b7ozena

b7ozena Fanatyk forum

teoretycznie masz rację ale jak będziesz fajnym gościem, z poczuciem humoru, to zawsze znajdzie się dziewczyna, którą zauroczą Twoje roześmiane oczy :D:D:D

13. krasnoludek10

Z tym też kiepsko, bo żadnych psikusów w szkołach ani poza nimi nie robiłem:p

14. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Ahoj Babuniu xD
    Jak żyjemy, co słychać? :D

MOD_Yasmina lubi to.
  15. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Nie Ty jeden stajesz przed takimi problemami i wychodzi na to, że to raczej faceci takie mająxD. Chociaż...ja też chciałam być nauczycielką historii...
    Ale moi chłopcy np. też jedna uczelnia, druga uczelnia, przerwa po roku, żeby pobarmanićxD, powrót na studia i w końcu znaleźli swoją drogę w zupełnie innej branży:), tak więc nie jesteś odosobniony.
    A że pierdoła i chudzielec...cóż...może właśnie taki Twój urok:)
    A że lektur nie ogarniasz? I co z tego? Trudno ogarnąć np. Gombrowicza, albo Szklane domy.
    A że psikusów nie robiłeś? I co z tego? Jesteś rozrywkowy inaczej:)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Przy okazji...hej Madziu:)

Krzychu2907 lubi to.
  16. krasnoludek10

To chyba dziewczyna robi pierwszy krok:p A do grona dodam jeszcze Dostojewskiego, Conrada, "Pana Tadeusza" i parę innych:p

17. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

Nie bardzo rozumiem...
    Dostojewski i Conrad nie byli moją lekturą, ale Pan Tadeusz owszem. Wtedy kiedy to czytałam niewiele jeszcze rozumiałam i jeszcze mniej można było się dowiedzieć. Teraz Pana Tadeusza opisałabym krótko - polują, zbierają grzyby, imprezują i czekają aż przyjdzie Napoleon i ich wyzwoli.

18. krasnoludek10

Że to zazwyczaj dziewczyna podkochuje się w chłopaku, ale udaje niedostępną;) Co do Tadka - za dużo tam informacji...

19. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

O to to xD
    Generalnie to książkę idzie zrozumieć, tylko jak się chce ją przeczytać :)
    xDxDxDxDxDxDxD

20. krasnoludek10

Co?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.