MOD_Orka

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Orka, 7 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Troszkę mi się pochorowało :( .... i to w jak najmniej odpowiednim momencie...... Święta, Nowy Rok wszystko przeszło tak jakoś nijako :(
    ale jeszcze kilka dni i mam nadzieję wrócić na forum, do Was :)

Dziękuję Wam za odwiedziny, za życzenia :)

Wszystkim życzę,
    :)

-mala159- lubi to.
  2. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

♣♥♣♥♣ Oreczko życzę Ci dużo zdrowia i szczęśliwego Nowego 2015 Roku ♣♥♣♥♣

MOD_Orka lubi to.
  3. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)
    Szczęścia w życiu prywatnym , zadowolenia i satysfakcji z pełnionej funkcji a aktualnie i przyszłościowo duuuuuużo zdrowia :)

MOD_Orka lubi to.
  4. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Przychodzę z muffinkami dla wszystkich ;)
    Pozdrawiam ;)

Przychodzę z muffinkami dla wszystkich ;)
    Pozdrawiam i miłego dnia życzę ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 3 stycznia 2015
    MOD_Orka lubi to.
  5. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Witam Was :)
    Nareszcie czuję się lepiej ..... na tyle dobrze, żeby pospamować troszkę na forum ;)
    Dziękuję Wam za odwiedziny, za życzenia :)
    I za muffinki (nawet jak są niewidoczne) :) ..... Wika, Twoje posty połączyłam, bo jakoś podwójne były ;)

Miłego dnia wszystkim życzę :)

6. smerf41

smerf41 Weteran forum

W moim odczuciu jesteś najbardziej sympatyczna i cierpliwa...owszem stanowcza jak trzeba, ale również bardzo ludzka i najmniej służbowa, choć bardzo profesjonalna w swojej pracy. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku..zdrówka..i cierpliwości nadal do pewnego bardzo niegramotnego smerfa...w tym miejscu dziękuję Tobie za każdą okazaną mi pomoc - z wielką dozą cierpliwości:)Serdecznie pozdrawiam i będę tutaj do Ciebie częściej zaglądał...jeżli mnie zniesiesz;):p

7. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dzień dobry wszystkim :)
    Smerfiku:) ..... dziękuję za miłe słowa i zapraszam zawsze, kiedy tylko będziesz miał ochotę pogadać tutaj :)

Pozdrowienia zostawiam dla wszystkich, którzy tutaj zajrzą:)

Dorota1020, -mala159- oraz -norbijas- lubią to.
  8. smerf41

smerf41 Weteran forum

Oreczko przyszedłem życzyć Tobie miłego wieczoru:)Pozdrawiam cieplutko:)

MOD_Orka lubi to.
  9. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Cześć Oreczko...wreszcie wczłapałam na forum. Też kaszląca i słaba jeszcze jestem...a w głowie huczy aż strach...

MOD_Orka lubi to.
  10. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Cześć Nastka :) ..... to zachorowało nam się na to samo.
    Mnie do wyzdrowienia już niewiele brakuje.... i Tobie życzę, abyś była zdrowa jak najszybciej:)
    Serdecznie pozdrawiam Nastuś :)

Miłego wieczorka wszystkim życzę :)

11. smerf41

smerf41 Weteran forum

Oreczko..udało się..zaraz zobaczysz sama:)

O właśnie to chcę Tobie Oreczko pokazać.....już nie będę dostawał po łapkach za post pod postem:)Jeszcze raz dziękuję Tobie za cierpliwość do mnie:)Pozdrawiam.

MOD_Orka lubi to.
  12. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Witaj Smerfiku:)
    Bardzo się cieszę, że udało się. :)
    Wiesz ja wczoraj przygotowałam taki poradnik o edycji postów.
    Zajrzyj tam proszę, jak będziesz miał czas :Nieoficjalny Poradnik Farmeramy
    Bardzo interesuje mnie opinia osoby, która dopiero się uczy edycji, o przydatności tego poradnika i czy jest on zrozumiały wystarczająco.
    Dziękuję Ci :)

Miłego wieczorku:)

Dorota1020 i smerf41 lubią to.
  13. smerf41

smerf41 Weteran forum

Witaj Oreczko, jak dla mnie to jest to napisane dużo prościej niż w tym wątku do ćwiczeń i znacznie łatwiej jest wykonać te wymagane czynności by odpowiedzieć na więcej niż jeden post lub edytować. Pozdrawiam.:)

MOD_Orka lubi to.
  14. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Wstyd się przyznać,ale dopiero teraz dostrzegłam ten wątek i śpieszę się przywitać:
    Witaj Orko,cieszę się,że zdrowiejesz i życzę Ci wszystkiego dobrego w Nowym Roku,radości z moderowania,sukcesów farmerskich i szczęścia w życiu osobistym.Powodzenia na wszystkich płaszczyznach zawodowych i prywatnych i nieustannego uśmiechu
    :):D

MOD_Orka lubi to.
  15. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Przepraszam ale dopiero teraz zobaczyłam ten wątek. Wpadłam się przywitać i ściskam mocno kciuki za Ciebie. A jednak zgadula straciła...Powodzenia i userów ,którzy nie będą sprawiali kłopotów :p No, w każdym razie niewielu tych niegrzecznych:)
    Ale też nie za dużo tych ,którzy zamiast kremów natłuszczających wolą wazeline kosmetyczną..;)

16. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witaski Oreczko :):)

ciesze sie że ze zdrowkiem juz lepiej,kuruj sie i zdrowiej do konca :):)
    poradnik i ja przejrzałam ,jest napisany bardzo przejrzyście nie tylko dla poczatkujacych ale rowniez dla stalych bywalcow ;)

zycze spokojnego wieczorku i ................szybkiego skonczenia evenciku :D

MOD_Orka lubi to.
  17. smerf41

smerf41 Weteran forum

Wieczorkowo Oreczko witam:)i ciepłe życzenia miłego wieczoru Tobie tu zostawiam:)

MOD_Orka lubi to.
  18. Hej Oreczko podbijam Twój wątek do góry bo na samym końcu byłaś :)

Miłego wieczorku kochana :)

MOD_Orka lubi to.
  19. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Mój własny kącik...a ja tutaj tak rzadko zaglądam:oops: ...... muszę się poprawić;):)

Witan wszystkich co tutuaj zaglądają:)
    Cieszę się, że jest bardziej zrozumiały ten poradniczek..... może kiedyś uda mi się, albo komuś innemu napisać taki, aby nigdy więcej edytowanie postów nie sprawiało trudności nikomu.
    Pozdrawiam serdecznie Smerfiku :)

Sama często nie dostrzegam tego wątku, więc to nic dziwnego, że jest taki mało widoczny.
    Dziękuję za życzenia :) i odwzajemniam je :)
    Dziękuję bardzo :)
    Kula dobrze się kręci i tak..... może nawet czasami, za dobrze ją ktoś podkręcaxD
    Hej Kleo:)
    Dziękuję za "podbicie", ale gdzie jest początek .....jest i koniec.:) Ważne, że zupełnie nie wyleciałam ;)

Miłego wieczorku wszystkim życzę :)

Dorota1020, morellaa oraz Sookie lubią to.
  20. MOD_Orka

MOD_Orka Guest

Dobry wieczór :)
    Tak jak w pierwszym poście tego wątku, witałam Was wszystkich......
    tak w ostatnim, pożegnam się z Wami jako MOD_Orka.
    Tak, tak...... dobrze zrozumieliście:) ...... za chwilkę zdejmę mundurek :) ..... jak tylko skończę pisać ten post.
    Bo prawda jest taka, że wbrew pozorom ..... ja się na moderatorkę nie nadaję, a najlepiej wiedzą to moje koleżanki z Ekipy, którym bardzo za cierpliwość do mnie i za pomoc jaką od wszystkich otrzymałam ....
    DZIĘKUJĘ :)

Dziękuję też Wam wszystkim.... koleżanki i koledzy Farmerzy za odwiedziny w tym wątku :)
    Od teraz, spotkam się z Wami w innych wątkach i już w "cywilnym" ubranku :)
    Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.