MOD_Magiczna

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Magiczna1, 21 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja leniwe dni mam już od środy więc jeden w tą czy tamtą już bez różnicy :p czyyyyliii co? xD deeeemooolka!!! xD:DxD

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

haha, właśnie sobie posprzątałam w mieszkanku :D No to zapraszam na imprę :D:D:D:D

3. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Hej ho Magiczna kobieto!:)
    Co słychać?;)

4. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeeeeee to nie mogłaś już tak po całości i zahaczyć o moje? xD:p zmobilizowałam się dziś tylko i wyłącznie do pozmywania :p

5. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ha, ja mam zmywarkę. Ale samo się do niej nie włoży i nie wyłoży, więc czasem potrzebuje mojej pary rąk :D

6. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

Czyli zmywarka nie do końca zmywa sama?:p

7. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Te nowoczesne zmywarki takie są. Ma toto cztery nogi, stoi obok zlewu i niewiele potrafi. To już nie to samo, co porządna zmywarka z dwiema nogami i dwiema rękami :D

patrycja9922 lubi to.
  8. BA_Izolda*

BA_Izolda* Komandor forum

i żeby ta z "dziś" działała jak należy to ta z "dawniej" musi też się porządnie poudzielać:p

9. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Hej hej :) A nic ciekawego. Prawie końcówka czerwca (jak ten czas szybko leci), a lata nie widać :p Co za beznadzieja. Idę zaraz do pracy. Jakoś weekend też szybko przeleciał, za szybko... A co u Ciebie? Wybierasz się gdzieś na wakacje?
    haha :D Bo ja teraz jestem pomocnicą zmywarki :p

patrycja9922 lubi to.
  10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ha! to ja już wiem komu będę podrzucać swoje naczynia xD :pxD

patrycja9922 i MOD_Magiczna lubią to.
  11. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

tylko potem nie dziw się że zabraknie Ci talerzy albo sztućców :D

patrycja9922 lubi to.
  12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to ja już wiem, że mojej zastawy z wzorami z misiem Jogi Ci nie dam bo zgubisz :p xD

patrycja9922 lubi to.
  13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

nie zgubię, po prostu będę z niej korzystać :p

patrycja9922 lubi to.
  14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

spoko :p mam dwie :p zostały mi z dzieciństwa xD:p

patrycja9922 lubi to.
  15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

oooo fajne takie pamiątki z dzieciństwa :)

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja to nawet nie wiem jak to się uchowało przez tyle lat, ale się uchowało xD fajne, mam jeszcze nawet gdzieś też uchowany zdalnie sterowany czołg :p też będzie miał z ponad 20 lat już.

patrycja9922 lubi to.
  17. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

wow, no proszę. Ja nie mam chyba takich pamiątek z dzieciństwa :(

18. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

oooo... Pamiątki z dzieciństwa :inlove::inlove::inlove:
    Mam pełnoletnie zwierzaki z plasteliny które kiedyś zrobiłam chyba jeszcze wspólnie z już nieżyjącym dziadkiem.. Pamiątki z przeszłości fajne są. :)
    Pozdrawiam serdecznie i wybaczcie takie wtrącenie się do rozmowy... :)

19. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja trochę tego mam, bo ja ogólnie chomik jestem i takie rzeczy zbieram, mam nawet bilety z różnych wycieczek z podstawówki, mam miśka którego dostałam w dniu chrztu od chrzestnego, oj sporo tego się nazbierało :) ale nie to żebym miała jakoś mega zagracone mieszkanie, wszystko w pudełeczkach, ładnie zapakowane na półce czy tam gdzie :) fajnie jest czasem wrócić i powspominać ;)
    o jjjaaaaa też takie miałam, niestety nie przetrwały przeprowadzki :) mój dziadek do takich rzeczy to nie za bardzo ale za to wszystkie zegarki babci rozkręcaliśmy wspólnie :p xD

20. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Czy zegarki później działały?? :p
    Ja to w sumie chomik jakiś nie jestem ale szybko przywiązuje się do ludzi, cenie sobie przez to również wspomnienia, a każdy bilet na koncert, czy pocztówka czy inne takie wiążą się z jakimś człowiekiem.. :)

patrycja9922 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.