MOD_Magiczna

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by MOD_Magiczna1, Aug 21, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Miłego popołudnia :)

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hej, no cóż takie życie, kiedyś sobie odpocznę :p U mnie praca, praca, praca - powoli zamieniam się w pracoholika :D
    A jak u Ciebie: szkoła i nauka?
    hej dziękuję i życzę miłego wieczorku :)

3. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

Moniś:pWykrakałaś -.- bo właśnie mam pustkę :sleepy:

4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

poczekam aż natchnienie wróci :p

5. Wika7022

Dziękuję i miłego popołudnia :)

Jesteśmy teraz jak siory, mamy kotowe sygny xD

6. kontakt23

kontakt23 Wyjątkowy talent

To trzymaj mocno kciuki :D

7. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

o jaki ładny kotek u Ciebie :)
    hehe :)

8. Wika7022

Dziękuję, ale Twój ładniejszy. Może to też kwestia naszych gustów ;)

Miłego dnia :)

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

czeeeee Monia xD

10. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Monia. :) Ciekawe kiedy będzie w Twoim przypadku to "kiedyś". :p Mam nadzieję, że wkrótce. ;) Żebyś się tylko nie uzależniła od tej pracy. xD
    Tak, zgadłaś. Szkoda, że nie tylko szkoła i nauka, jakby to jedynie było to powiedziałabym, że luzik jest. xD Jednak mam więcej spraw na głowie, dochodzi moja miłość jaką jest siatkówka i zbliżający się biwak harcerski, który organizuję. :p
    Przyjemnego wieczoru życzę i pozdrawiam serdecznie. :)

11. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

czeee Slonko, co tam? Jak poszukiwania pracy? Ja Ci mogę oddać troszkę swojej pracy :p
    hej Aniu, oooo jesteś organizatorką biwaku? Imprezka na świeżym powietrzu? Ale super. Niedługo ciepłe wieczory, wiec można już powoli się szykować na wieczorne szaleństwo przy grillu czy ognisku :D

12. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dzien dobry :D a jakoś strasznie powoli :oops: i sie przeziębiłam i w ogóle to nic mi sie nie chce i gdzie ten weekend jest? :p

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

oj to niedobrze. Teraz wszyscy wokół chorują, epidemia jakaś. Dobrze, że nie odra... No już niedługo weekend, więc sobie poleżysz :p

14. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Monia! :) No tak, jestem jedną z organizatorek. xD Niestety nie na świeżym powietrzu. :p Owszem wiele atrakcji będzie na dworze, ale nocujemy w budynku. :) Takie prawdziwe biwaki będą w maju, czerwcu, a potem obóz w wakacje, wtedy dopiero będzie klimat! xD
    Jak się masz? :)
    Udanego wieczoru życzę. :)

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

to i tak Aniu myślę, że fajna zabawa będzie i będzie z tego dużo frajdy :)
    A ja sobie odpoczywam :D

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Monia, Monia mamy śnieg :D:p .. tzn mieliśmy kilka płatków tego co można nazwać śniegiem ale roztopiło się wsio -.-:pxD

17. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

u mnie też był przez chwilkę, ale słońce zaświeciło i wszystko roztopiło. Za to pomimo słońca jest bardzo mroźny wiatr, pogoda jest zdradliwa, bo niby przez okno patrząc myślę, że jest ciepło, a wcale nie jest

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

aaaaalllleeeeeeeeeeeeeeee to oznacza, że zima wraca :D:D:D:pxD

19. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

o nie, wypluj te słowa :p

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

tfuu tfuuu tfuu ...tfuu tfuu tfuuu :pxD ehhhhh i se monitor oplułam :oops::D:p

Thread Status:
Not open for further replies.