MOD_Magiczna

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Magiczna1, 21 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

A u mnie wszystko dobrze. Jest mi bardzo miło, że pytasz. ;) Przeglądam sobie Forum, piszę w wątkach... i tak natknęłam się po raz kolejny na Twój. xD A weekend, u mnie będą same nudy. Raczej nikt nie przyjedzie i tylko siedzenie w chałupie, bo śnieg i mróz u mnie znowu :( Jeszcze się przeziębię, to opuszczę szkołę i będę mieć same zaległości. Podsumowując: NUDY.

Miłego dzionka życzę ;)

2. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

to życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach. No niestety weekend w pracy, ale mam nadzieję, że szybko minie.
    miło mi, że trafiłaś do mojego domku. Ojej, u Ciebie zimno... u mnie bardzo wiosennie i słoneczko świeci :)

3. Wika7022

A teraz to już ciemno xD
    Jest mi trochę smutno, bo do mnie nikt nie zagląda. Ale to nie szkodzi.

Miłego wieczorku ;)

4. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

jest już ciemno...
    u mnie nadal ciepło, teraz +6 stopni

5. Wika7022

Miłego dnia :)

6. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Hej ho, spokojnej pracki;)

7. Wika7022

Hej, ho, do szkoły by się szło xD

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ha ja dopiero zaczęłam weekend :D jest cudownie :D

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Moniko! :) Mnie też ten czas tak szybko leci, ani się nie obejrzałam, a tu już mam prawie niedzielę. xD Tak, znam to uczucie. xD No tak, pójdziesz do pracy to zarobisz coś, jakby nie patrzeć to też czasem zachowuję się jak pracoholiczka i materialistka, więc to chyba normalne. :pxD Jak już wciągnę się w ten wir pracy, nauki to nie mogę z tego wyjść, a materialistką to niestety jestem...:oops: Teraz chyba już mniej, ale pasowałoby nad tym popracować. :p A jak nikt z wariatkowa nie przyszedł to wnioskuję, że w porządku jest. xD
    U mnie? Sporo nauki, ale weekend to czas na odpoczynek, więc nie przemęczam się, dzisiaj tylko z biologii się uczyłam, jutro może z historii coś zacznę sobie rozpisywać, w międzyczasie pasowałoby zacząć rozpisywać sobie próbę na stopień pionierki. :p A i jeszcze Hobbita na konkurs przeczytać, a dodatkowo to jutro są obchody Dnia Myśli Braterskiej, także niedzielę mam zaplanowaną. xD Powiem tak... choćby nie wiem co, dam radę. xD Mam trochę siły, bo cały piątek leniuchowałam u przyjaciółki. :pxD
    Przyjemnej pracy i miłego wieczorku. ;)

10. Wika7022

U mnie samo... jakieś plany masz na dzisiaj? Ja jadę do kina na Spongeboba... ;)

Miłego ;)

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja zaczełam w piątek :p :p za to jutro nasz ulubiony dzień! xD xD nie mogę się już doczekać -.- :D

MOD_Magiczna lubi to.
  12. Wika7022

Też nienawidzisz poniedziałków? PJONA! :D

13. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hihi :D
    ależ to nasz ulubiony dzień, po prostu ufffielbiam :D

14. Wika7022

Mi plecak pęka w szwach. Jak go podniosę, suwak się rozpina. Muszę zostawić kilka książek... :(

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

za dużo tej nauki :p

16. Wika7022

W sobotę rano wzięłam się za lekcje, ale okazało się, że... nie było nic zadane :p A dzisiaj jak wracałam z kina przypomniało mi się o kartkówce z anglika... nauczone! :D

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

za dużo nauki, za dużo pracy :p nie wiem co gorsze :p xD

18. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hejka Magiczna! :) Jak Ci się powiodły sadzonki? :) Miłego wieczorku życzę. ;)

19. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ach ta szkoła... :p
    :D najlepiej sobie poodpoczywać stale :D
    kupiłam na farmie 1 pakiecik więc miałam to drzewko kowhai gwarantowane, a dodatkowo mi wyszły 2 z tych 30 sadzonek. Na Bahamie kupiłam tylko 12 szt i też mi jedna nowość wyszla. A jak u Ciebie? Ależ te drzewka mają trudne nazwy

20. Wika7022

No niestety taka prawda.. :(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.