MOD_Magiczna

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika MOD_Magiczna1, 21 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

dokładnie, dlatego ja w tym markecie nie kupuję :p

Tam gdzie ja kupowałam jest właśnie większy wybór kolorów. Chociaż i tak do salonu wybrałam kolor piaskowy, a wyszedł ciemniejszy - taka kawa z mlekiem. Ładny kolor, ale musiałam jedną ścianę białą zostawić, żeby troszkę rozjaśnić pomieszczenie. Zwłaszcza że sobie wymyśliłam jedną ścianę ciemny brąz. Ale ogólnie wyszło bardzo ładnie. W ogóle uwielbiam farby - malowanie i te sprawy

2. Ewenement922

Ewenement922 Zaawansowany

Pamiętam, Moniczko, że lubisz malować :)Ja jednak lubię kolory żywe, a ponieważ mieszkanie mam jasne, to mógłbym poeksperymentować, ale kiepski wybór palety kolorów, głównie szukałem ; niebieskiego i zielonego :)

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Hej Monia xD Jak tam BB? :)

4. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Witam. Przyszłam na kawę. :D

5. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Spędziłam weekend w szkole, jedno udało się chyba zaliczyć a drugie poszło bardzo, bardzo źle. Nie wiedziałam jak się rozpisać więc jest tego za mało. Na wyniki poczekam do 29 listopada.
    Co ciekawego porabiałaś? Jak remont i sprzątanie garderoby?

6. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

wow, no to rzeczywiście ciekawy wybór kolorów :D myślę, że w dobrym sklepie specjalistycznym byś znalazł ciekawe barwy. Wiadomo jednak, że ta lepsza farba sporo kosztuje. Ja za swoją brązową zapłaciłam za dość małe pudełko 60 zł, a widziałam z jednej firmy (fajniejsze tam były kolory) nawet po 120 zł
    hej. A robiłam kukułki głównie, skończyłam misje wszystkie. Pnącze zdobyłam, tylko muszę tych itemków poszukać gdzie ja je podawałam :D A u Ciebie?
    hej :) ja wprawdzie kawusi nie pijam, ale czego się nie robi dla miłych gości :)

no to życzę powodzenia. A u mnie salon i kuchnia zrobione, ale sypialnia i garderoba nie ruszona, więc tu jeszcze nie mam się czym chwalić

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Skończyłaś wszystkie misje z kukułkami? o_O ja nawet nie zaczęłam:oops: xD

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

skończyłam i dzisiaj sobie pnącze ustawiłam :)
    A zamierzasz robić?

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wiesz co, nie zamierzałam ale zawsze jak są kukułki to i się pojawi BB a że BB mi jakoś kiepsko idzie tak ogólnie, a widziałam właśnie że w misjach kukułkowych sa nawet całkiem, całkiem nagrody to chyba się skuszę, chociaż mimo wszystko jakoś mi szkoda na to SP :oops:

miłego dnia ;)

10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no troszkę SP na to potrzeba. Ja je robiłam na raty, więc teraz to było któreś podejście z kolei :D
    Cieszę się, że mam juz to za sobą .
    Swoją drogą BB to mój ulubiony minievent, więc jakoś na niego nie szkoda mi Florków

Miłego dnia :)

11. Przewietrzę Ci troszki:)
    Co tam Monia słychać?

12. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

ooo ale masz słodkości w sygnie :)
    dzięki za przewietrzenie. U mnie w realu gorąco w mieszkanku od grzejniczków, to i troszkę powietrza się przyda :p
    Szykujesz się na Dożynki?

13. Zadania może zrobię ,ale na reszte z chudą mam stodołę:)a Ty?

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

hej xD ja też bardzo lubię ten event xD cały czas dzielnie próbuje oduczyć się miksowania zwierząt które czasem doprowadza mnie zawałów :oops::p xD

15. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

:) ach ta farma tak pełna emocji :D
    a jak tam Dożynki?

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

wolno, zaczęłam dopiero wczoraj wieczorem, więc tak na prawdę dopiero za godzinę będę miała pierwszy zbiór z wszystkich pół :oops: a jak u Ciebie? :)

17. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no ja też pomału. Dopiero 3 zadanie robię. Nie wie czy widziałaś, ale niektórzy już skończyli i startują w TOP 1000 :D

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eee to całkiem nieźle xD ja jeszcze żadnego nie zrobiłam :p
    widziałam :eek: widziałam, też kwoty obok Ników w grze o_O o_O przerażające :oops:xD

19. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

noooo.... ja ledwo miałam roślinek żeby wrzucić do eventu. Ale jestem już na 6 zadaniu

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja mam 7 do zrobienia i jak patrze ile mam oddac kolorowych zwierząt to ... :cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.